O meni

Milena Špindler, Msc

Coachinja za dvig ženske energije in povezano partnerstvo

Sem Milena Špindler, Msc in pomagam ženskam, da stopijo na pot svojih velikih sanj, sebe postavijo na prvo mesto in zažarijo v svoji ženski energiji ter v svoje partnerstvo vnesejo srčno komunikacijo. 

Sem večletna voditeljica meditacij, angelska terapevtka ter certificirana in licencirana Coachinja, po mednarodno priznanem programu NLP.

Moja naloga je, da te navdihnem za spremembo, te podprem in peljem v preseganje prepričanj in vzorcev, ki stojijo med tabo in tvojimi sanjami ter te naučim, kako doseči le-te kljub notranjemu uporu.

Svoje poslanstvo opravljam čez individualne coachinge in programe ter skupinske delavnice in meditacije. 

Predana sem notranji preobrazbi. Vem, da ti lahko pomagam pri transformaciji, kajti tudi sama sem naredila transformacijo telesa, prepričanj o sebi, odnosa do sebe, partnerstva in trenutno delam transformacijo posla. Vem, koliko notranjega upora se pojavi in vem tudi, kako ga premagati. Trajna sprememba je tista, ki jo narediš od znotraj navzven.

Večkrat sem začela na novo. Za sabo imam tri selitve, med drugim, sem štiri leta živela v Španiji, kjer sem magistrirala iz ekonomije turizma in okolja. Skoraj leto dni sem preživela v Arizoni v ZDA in se nato potepala po Južni Ameriki.

Postavljanje na svoje noge, vedno znova, je ena od mojih vrlin, ki jo spretno učim in uporabljam tudi pri delu s svojimi udeleženci programov. Pri delu sem uspešna, ker integriram trdno strukturo ekonomskih procesov z nežnostjo, fleksibilnostjo in močjo intuicije.

Moje največje strasti so: raziskovanje, potovanje in učenje. Navdušena sem nad raziskovanjem globin notranjega oceana v sebi in drugih. Ravno tako pa obožujem odkrivanje novih kultur in prelepih krajev. Ja, noro sem zaljubljena v potovanja. Potovanja me iz(po)polnijo. Kadar so tista navznoter, se moja življenjska zavest razširi, dvigne in poglobi. Kadar pa so potovanja namenjena potepanju okoli sveta, pa me navda občutek zadovoljstva in svobode.

V vsakem trenutku imam dve najljubši “stvari”, dva šolanja, dve poti, dva cilja, dva poklica. Trenutno, v prostem času, iščem ravnovesje med mojim čudovitim in igrivim otrokom ter mojo vizijo, da se polno izrazim in s svetom podelim svoje izkušnje.

Ker sem predana svetli strani življenja in zavestno iščem dobro stran izkušnje, ki jo prinese življenje, sem bila nazvana že: neracionalni optimist, sanjač in še marsikaj, vendar še vedno:

  • Verjamem v čudeže, ker jih izkušam.
  • Verjamem v moč spremembe, ker zame deluje.
  • Verjamem v zaklad znotraj vsakega, ker sem ga tam našla tudi sama.

 

MOJ KONTAKT:

E: pisi@milenaspindler.com 

T: 040 816 156

Izobraževanje, Milena Špindler s.p., Pot čez gmajno 98, 1000 Ljubljana

 

Piši, pokliči, kontaktiraj, da ugotoviva, kako lahko pomagam tebi.

Iz srca ti želim:
Izkušaj. Uživaj. Rasti.

 

Pozdrav s toplim objemom, Milena

Milena med vami

Na delavnicah

Na delavnicah

Meditacija

Pred meditacijo

Med našim programom

Med našim programom

Na delavnicah

Meditacija

Med našim programom