Matrica ženstvenosti

Je individualni program za uspešne, bizi, ženske, ki želijo postati izpolnjene tudi v partnerstvu.

 

Če se še vedno sprašuješ kako moškega pripraviti, do tega, da te sliši, da te ceni in te začne občudovati imam zate rešitev.

Ponujam ti 30 min brezplačnen razgovor, na katerem ugotoviva, kaj je tisti glavni vzrok in glavna bolečina, ki te ovira, da v partnerstvu še nisi izpolnjena. Če te zanima, klikni na calendly link, ter si zberi termin, ki ti najbolj ustreza. (Klikni tukaj)

V 30 minutah, bova poleg tega, da pogledava kaj tebe ovira na poti do povezanega partnerstva ugotovili tudi ali sva win-win kombinacija za sodelovanje, ter če sem res tista, ki ti lahko pomaga, preseči tvoje vzorce.

Najpogostejši vzroki, da ženske niso izpolnjene v partnerstvu so v tem, da:

  1. ženske ne razumejo moškega načina delovanja in menijo, da se moški zanalašč  obnašajo  ne pravilno,
  2. V partnerstvu se jim prebudo bolečina iz primarne družine, a je ne prepoznajo ,ali pa ne znajo preko nje
  3. Da odgovornost za svoje počutje prelagajo na partnerja in menijo, da je partner tisti, ki bi se moral spremeniti.

Matrica ženstvenosti je namenjena tebi, če si želiš v partnerstvu ponovno delovati na ženski način, se naučiti spoštovati sebe in partnerja ter prevzeto 100% odgovornost za svoje počutje znotraj partnerstva.

Ko osvojiš te korake v praksi, tvoj moški začne ponovno sodelovati, se pogovarjati, se ponudi da ti priskoči na pomoč, ter te pelje na zmenke. Matrica ženstvenosti je zelo praktičen program in zahteva od tebe spremembo navznoter. Si pripravljena nanjo?

 Matrica ženstvenosti je individualni program, kar pomeni, da delava skupaj samo TI in jaz. Dobiva se na 11-ih srečanjih, kjer je prvo srečanje dolgo 1,5h vsa ostala pa 1h.  Srečanja potekajo v živo v Ljubljani ali preko Zooma, po tvoji izbiri.

Če se želiš končno osvoboditi in zaživeti izpolnjena tudi v partnerstvu klikni na link in si izberi svoj termin, za 30 min prezplačni razgovor, ki poteka preko telefonskega pogovora ali preko FB messenger-ja.

Program Matrica ženstvenosti vsebuje:

  • Cenila sebe, kot žensko in se naučila delovati na ženski način
  • Spremnila odnos z vsemi moškimi v tvojem življenju, ne samo s partnerjem
  • Poglobila stik s seboj in zaupala svojim odločitvam
  • Ženstveno in lahkotno se boš soočala z izzivi, ki še pridejo
  • V kolikor si v partnerstvu se bo moški začel nate odzivati drugače, zato pričakuj več pozornosti z njegove strani. V kolikor si samska, boš začela opažati drugačne vrste moških ( varne, iskene,zanesljive, ..o ja verjami mi, res obstajajo..)
  • Presegla boš svoje blečine, vezane na moške in svobodno zaživela v partnerstvu po tvoji meri
  • Delovanje iz ženske energije boš prenesla, še na druga področja v tvojem življenju ( tudi poslovno) in tako lahkotno kreirala boljše rezultate.

Če imaš še kakšno vprašanje, mi ga napiši na email pisi@milenaspindler.com ti z veseljem odgovorim. Še boljše, da se prijaviš na 30 min brezplačni razgovor in me vprašaš.

Veselim se te, na drugi strani.

Topel objem,

Milena Špindler