5 tedenski lahkotni spletni program, ki te pripelje do zadovoljne, nasmejane in privlačne ženske, ne glede na to, koliko časa si v partnerstvu

Za ženske, ki si želijo v 5 tednih v svoje partnerstvo vrniti strast, brez da bi zahtevele, kričale ali prosile partnerja naj se spremeni

Si to ti?

 • Verjameš, da je zate možno, da živiš lahkotno in sproščeno, a ker se v odnosu pogosto kregata včasih podvomiš, če je to res.
 • Si svojemu moškemu že na tisoč in en način poizkusila povedati, naj nekaj naredi, pa stvar še vedno ni narejena? ( popravi ruleto, posesa avto, zvrta luknjo, itd..).
 • Na trenutke se ti zdi, da sta totalno kul, potem pa pride spet tista “ena in ista fora”, ki te iztiri in zaneti prepir med vama?
 • Zavedaš se, da pogosto deluješ iz moške energije, ne veš pa kje začeti, da bi ženstvenost in delovanje iz ženske energije vpeljala v prakso.
 • Včasih imaš občutek, da se partnerju vsiljuješ, ker te ne vidi, ti pa potrebuješ njegov objem in dotik in še ne veš kako to izraziti, ker te prime kar nekakšen cmok?
 • Najbolj od vsega te napolni narava in komaj čakaš, da se spet povežeš s hribi, z morjem ali gozdom…

Če si to ti, si na pravem mestu.

Tokrat sem zavihala rokave in ustvarila online program Zasij zase in zasijta oba, v katerem te s preverjenimi ključi pripeljem od delovanja v moški energiji do vstopanja v partnerski odnos iz ženske energije ter kako  se na na novo zaljubiš sama vase. Ko to storiš naprej ti, se pogosto zgodi, da se ponovno zaljubi vate tudi tvoj moški.

Vem nežnost, prijaznost in srčnost so tvoje naravne super moči, a te življenje nekako prisili da v odnosih reagiraš na način, da tekmuješ, se boriš in postavljaš meje z jezo, ker te drugače pač ne slišijo.

–        Če se ti večkrat zdi, da govoriš steni in ne partnerju, ker pač ni odgovora ali

–        imaš občutek, da je več časa na telefonu, kot pa dejansko pristen s teboj in družino in

–        če razumeš, da rabi nekaj časa zase, a cele popoldneve na kavču je pa preveč, potem si lahko oddahneš.

Lahko si oddahneš, ker res ni več potrebe, da je še naprej tako in verjemi, da nisi sama v tej situaciji.

Tudi meni in mnogim ženskam s katerimi delam, je ta situacija poznana.

Dobra novica je ta, da si lahko tudi v svojem centru, sproščena, čuteča in partner ter otroci te bodo upoštevali brez, da kričiš. Slišali te bodo že, ko boš prvič rekla in iz dneva v dan boš čutila, da imaš več pozornosti iz njihove strani ter da si bolj in bolj povezana s seboj.

5 ključev, ki jih danes predstavljam, odklene lastnosti, ki jih ženske rabimo okrepiti pri sebi, da se počutimo dobro, varno, privlačno v svojem telesu, moški pa jih nezavedno obožujejo. Moški so naravno poklicani k ženski, ki živi in uteleša teh 5 ključev za dvig ženske energije in se nanje takoj odzovejo, brez da se ženska meče ven, jih prosi ali tekmuje z njimi. Gre za pet ključnih lastnosti, ki jih v vsakodnevni praksi uporablja le malo žensk.

Verjetno si že veliko brala o sebi, o polarnosti v odnosu, o ženski energiji, a da bi to spravila v prakso ti malo zmanjka… včasih časa, energije, volje in motivacije.

Še dobro, da si tukaj!

Si pripravljena spoznati in vpeljati v prakso 5 ključev za dvig ženske energije v programu ZASIJ ZASE IN ZASIJTA OBA?

Če je tvoj odgovor JA, potem beri naprej, ker ti bo zanimivo.

Milena-Spindler-Meditacija-v-naravi

Počutiš se zadovoljno v svoji koži.

Ostajaš umirjena v veliki večini situacij.

Zavedaš se, da si dovolj.

Partner ti začne izkazovati naklonjenost in pozornost, brez da bi zanjo prosila.

Zaživiš in prebudiš svojo žensko energijo in delovanje iz ženstvenosti, ker se pozna na vseh tvojih odnosih (tudi v službi, pri otrocih in s širšo družino).

Ponovno zaupaš sebi ter samozavestno izražaš svoje potrebe v partnerstvu.

 

Kaj so povedale udeleženke, ki so delale z mano?

“Mož se je po 30 letih ponovno zaljubil vame. Daje mi nenehno pozornost in darilca brez, da bi ga zato prosila.” Vesna

“Ne morem verjeti, da se je vrnilo toliko občudovanja z moževe strani. Morda pa je bilo že prej, pa tega nisem videla.” Fanči

“Prvič se je on prilagodil mojemu urniku. Prej sem se vedno jaz njegovemu.” Tina

“Jokala sem cel dan in je prišel, me objel ter samo stal ob meni, v tišini.” Nataša

“Skuhal mi je večerjo in spet sva se ful lepo pogovarjava. Noro.” Irena

“Ponovno sva šla na zmenek in nazaj sem dobila moža, ob katerem imam občutek, da mu je mar zame.” Tina

“Po mnogih letih je predlagal, da greva na koncert in sam kupil vstopnici. Imela sva se res čudovito, ni besed. Res sem zelo hvaležna, ker prej kaj takega ne bi nikoli naredil.” Mojca

“Program je presegel moja pričakovanja. Mož me ponovno upošteva in skupaj sva se odločila, kam gremo na počitnice. Hvala Milena.” Karmen

Kako poteka program?

V spletni učilnici te čaka 5 modulov. Vsak izmed njih traja nekje med 40 -50 minut.

Moduli so posneti tako, da jih z lahkoto poslušaš na plaži, medtem, ko se sončiš. Zraven pa je fino, da imaš še zvezek, da si kaj zapišeš.

Ker ti dostop ostane, se kadarkoli lahko vrneš k njim. Tudi jeseni, pozimi ali spomladi.

Poleg spletne učilnice, te v FB messenger skupini čaka spodbuda, da vaje preneseš v prakso.

V FB messenger skupini sproti odgovarjam na vsa vaša vprašanja. To pomeni, da kadarkoli se ti zatakne, napišeš sporočilo v skupino in posnamem kratko glasovno sporočilo z odgovorom. 

 

Redna investicija v online program znaša 397€.

Ker verjamem, da je podpora v programu zelo dobrodošla, ti zraven podarim še tri dragocena darila. Eno ti pomaga začutiti povezanost, drugo aktivirati kreativnost v tebi, tretje pa jasno izraziti svoja čustva. 

Redna uporaba vseh daril bo aktivirala tvojo ženstvenost in pomagala do jasnega izražanja.

DARILO 1

e-Knjiga:

3 stebri jasnega izražanja čustev

V vrednosti 37 €

DARILO 2

Online Ritual –

Vzljubi sebe

V vrednosti 97 €

DARILO 3

2x Mp3 Meditacija – Povezanost

Mp3 Meditacija – Aktiviraj kreativnost v sebi

V vrednosti 50 €

Skupna vrednost programa in daril tako znaša 586 €.

Tvoja investicija v 5 – tedenski online program ZASIJ ZASE IN ZASIJTA OBA  in vsa 3 darila, je do 30.6.2024 samo 147 €.   

Možnost plačila na dva obroka (2x 88 €). 

Po tem datumu se investicija dvigne nazaj na 397 €.

Po vseh opravljenih vajah in ritualih boš v tvojem življenje opazila, da:

 • Znaš upravljati s svojo žensko energijo.
 • Prižgeš strast v sebi, kar se pozna tudi v partnerstvu, na način da te partner ponovno vidi.
 • Zaljubiš se vase in sprejmeš svojo polno moč.
 • Upaš si izraziti sebe in svoje potrebe, brez kritike in kričanja.
 • V vsakem trenutku znaš dostopati do svoje sreče.
 • Preko 3 ritualov, ki so del programa, se povežeš s seboj na prav poseben način in preprosto obožuješ biti ženstvena.
 • Zaceliš lahko svojega notranjega otroka ter odločno in nežno rečeš tudi “NE, hvala.”
 • Postaneš nežna do sebe in posledično bolj sprejemajoča do okolice.
 • Partner te opazi in se morda ponovno zaljubi vate.

Naj tudi tebi poletje prinese sproščenost v tvojem telesu in uživanju s seboj ter čarobnost v odnosu s partnerjem.

Verjamem, da je tvoja prva misel, da je za tako spremembo potrebno veliko časa, pa naj te potolažim, da ni nujno tako. Včasih nas razumevanje določenega vedenja, pripelje do spremembe, ki traja. Moduli v programu so sestavljeni na način, da jih lahko poslušaš medtem, ko ležiš na plaži ali pa počivaš v senčki, na kakšnem hribu. Torej so res kratki in sladki, predvsem pa usmerjeni v prakso.

Si se zalotila ob misli, ko si rečeš, zdaj na dopustu res rabim odklop in potem brskaš in “skrolaš” po Facebooku ali Instagramu in mineta ura ali dve, preden se zalotiš, da to počneš? No, v tem času boš tudi že odposlušala modul ali dva in ker so vaje izbrane na način, da te usmerijo v svoje telo, se boš počutila, da si imela popoln odklop ter se na novo prižgala.

Če si rekla, to poletje pa res rabim napolnit svoje baterije potem je ta program nalašč zate, saj ti bo na lahkoten, sproščen način popeljal do polnih baterij in globokega stika povezanosti s seboj. Ta povezanost, pa je tista, ki ti izpolni tvoj vsakdan.

 

Podrobnosti o programu:

Modul 1: SAMOZAVESTNA

Najprej odkleneš ovire in se naučiš prepoznati svoje potrebe. Nato ponovno začutiš svojo samozavest in jo začneš izražati.

Modul 2: SAMOSVOJA

Sprejmeš svojo unikatnost in svojo drugačnost. Povežeš se s kreativnostjo v sebi in ji dovoliš, da se pokaže na plano.

Modul 3: STRASTNA

Strastno začneš početi stvari, ki te izpolnjujejo ter se naučiš poskrbeti za svojo žensko energijo, ki ti postane vsak trenutek na voljo. V tem modulu izvedemo 2 rituala, ki odkleneta tvojo strast in kreativno energijo.

Modul 4: SPREJEMAJOČA

Sprejemanje je vrlina ženstvenosti in ko jo osvojiš, ti sprejemanje pohval, energije, denarja in daril postane mala malica. Ko sprejemanje postane tvoj zavesten način delovanja, lahko tudi odnose postaviš na nov nivo.

Modul 5: SREČNA

Biti srečna je želja vsake ženske. Ko srečo začutimo v sebi in jo prebudimo, postane naša vsakodnevna spremljevalka, če tako izberemo. Srečna ženska je tudi vse,  kar si moški v partnerstvu želi. Peti ključ doda češnjico na torto in tako se ti zaveš, da je tvoja sreča v tvojih rokah ter jo z lahkoto spraviš tudi v prakso, saj se naučiš, kako dostopati do nje.

Kaj so povedale udeleženke?

Zakaj menim, da ti ravno jaz lahko pomagam?

Danes obstaja veliko učiteljev in mentorjev, ki učijo, da so postavljanje merljivih ciljev, odlična strategija in nenehna akcija edini načini za doseganje uspeha. Po svojih večletnih izkušnjah dela z ženskami vem, da tak pristop, ki temelji izključno na moški energiji (cilji, strategija, akcija), ženske pripelje do roba izgorelosti in da za zavestne, pametne, nadarjene ženske, ki želijo živeti svoje dušno poslanstvo, ne deluje prav dobro.

Kar je delovalo za več kot 600 srčnih in sposobnih žensk v zadnjih 7 letih, je sistem Prebujene ženske in formula 5P (5 korakov do povezanega partnerstva).

To je sistem integracije mentalnega, čustvenega, duhovnega in fizičnega telesa. To je sistem, s katerim aktiviraš svojo notranjo moč. Povežeš se s sabo in svojo dušo, kar pomeni, da prepoznaš svojo edinstveno vrednost in slišiš svojo notranjo modrost ter si dovoliš sprejeti podporo, ki ti je na voljo.

Ko enkrat prebudiš svojo žensko energijo in začneš ustvarjati iz svoje PREBUJENOSTI, najprej vpelješ v svoje življenje meditacijo ali drugo sprostitveno tehniko. S takšno strukturo postaviš sidro tvojemu dnevu in življenju. Z nekaj vaje in s tehnikami za povezovanje s svojo unikatno energijo postane obvladovanje čustvenih, mentalnih, osebnih in poslovnih izzivov enostavno in prinaša dolgoročne rezultate tako v odnosu do sebe kot tudi v odnosih z drugimi in posledično v poslu.

Odkar se sama povezujem s svojo notranjo boginjo in poznam lastno vrednost, so se moji odnosi v širši družini občutno spremenili: Če se prej sploh nismo pogovarjali, zdaj kdaj pa kdaj z veseljem spijemo kavo skupaj. S svojo hčerko sem potrpežljiva in imava razigran odnos.  Največjo spremembo pa občutim na partnerskem področju, ker sem naštudirala tudi delovanje moških možganov in njihov drugačen pristop. Danes živim v partnerstvu, kjer je prisotna povezanost, globoka intima, dolgi pogovori in vsakodnevna hvaležnost za izbiranje, da bova dan preživela skupaj.

Ustvarjam svoj srčni posel, kar pomeni, da učim in predavam po vsej Sloveniji. Dejstvo, da imam večkrat tedensko javni nastop, se mi je še januarja 2016 zdela, milo rečeno, misija nemogoče, saj je bilo nastopati pred publiko nekaj najtežjega in najbolj groznega v mojem življenju. Vedno sem se raje skrila kot izpostavila. A danes vem, da je vse mogoče. Tudi zate!

Ime mi je Milena Špindler, Msc, sem mamica 12-letnici in ponovno v partnerstvu. Tokrat v srčnem in povezanem.

Po odnosih, v katerih sem dobila izkušnje prevare, izdaje, odvisnosti, izginotja partnerja, sem uspela premagati svoje vzorce in se naučila drugače odzivati na moške ter jih razumeti.

Sem coachinja po mednarodno priznanem programu NLP, angelska in hipnoterapevtka. Že sedmo leto vodim tečaje in izobraževanja za ženske in pare. Na podlagi strokovnih znanj in izkušenj sem razvila sistem TIMEOUT (za upravljanje z žensko energijo) in Formulo 5P (za povezano partnerstvo), s katerima sem pomagala že več kot 600 ženskam iz vse Slovenije. Teh 5 ključev je po sedmih letih še vedno del moje dnevne rutine, ker brez njih sem kuhana in pečena!

“TOKRAT BOM ODLOŽILA IZGOVORE IN NE SVOJIH SANJ!”

Topel objem,

Milena