ŽENSKA, STOPI V SVOJO POLNO MOČ!

Spusti matrico občutkov zamere, ujetosti, neslišanosti in nisem dovolj,

ter postavi temelje za lahkotnost, povezanost in strast v tvojih odnosih.

Milena Mili Špindler, Msc,  ti predstavljam unikatno online delavnico, na kateri se bomo  ženske združile in presegle matrico skupnih vzorcev ter individualno skreirale nove temelje  lahkotnosti in povezanosti znotraj partnerstva, družinskih ali poslovnih odnosov.

Delavnica je primerna za ženske, ki si želijo podpore in krativnosti pri reševanju konfliktov v odnosih ali spremeniti način delovanja znotraj odnosov. 

V 2 urah  boš na unikatni delavnici:

  • Najprej peljana v proces spuščanja individualnih vzorcev, ki so pripeti na kolektivno matrico. Gre za energijsko izjemno učinkovit proces, kjer se sprostijo napetosti in ujetosti. Udeleženke ubesedijo občutek po končanem procesu z besedami “osvobajajoče” in “kot preprojena sem”. Energetski proces je podoben vodeni meditaciji, le da je lahko nekoliko bolj intenziven. Tokratni energetski proces bo nosil povdarek na vzorcih: nisem dovolj, sama  sem za vse, nisem slišana,  čutim zamero, počutim se ujeto, itd…
  • Nato boš v drugem delu delavnice kreirala svoje odnose na inovativen individualen način ter iz nove vibracije.

 

Tokrat je tvoja priložnost, da sebi rečeš DA ter spustiš, kar ti ne služi več in za leto 2024 ustvariš nove temelje, na katerih želiš graditi svoje odnose. Ker je dan prazne lune, bo energija podprla tako proces spuščanja kot kreacije novega.  

Draga Ženska, resnično  si želim, da  spustiš ujetosti v vzorce, ki ti ne služijo več in svoje odnose v letu 2024 prestaviš na nov, bolj zavesten nivo.

Dovolj je bilo prepirov, neprespanih noči in izogibanja drug drugemu, neglede na to ali gre za partnerski odnos, odnos z otroci ali odnose na delovnem mestu. Začni leto 2024 z razumevanjem, sodelovanjem in igrivostjo v vseh tvojih odnosih.

Kaj lahko pričakuješ po delavnici?

  • Sprostitev vzorcev, ki se ti ponavljajo,  kar se bo poznalo v umirjenem sprejemanju partnerja, otrok, staršev, sodelavcev, šefa.
  •  Občutek lahkotnosti, osvobojenosti, ki v odnose prinaša strast in spoštovanje.
  • Jasnost za leto 2024 glede odnosov  –  partnerskih, družinskih (s starši in/ali z otroci), ter odnosov na delovnem mestu
  • Opolnočenje in stik s svojo notranjo močjo in s tem boš lažje postavila jasne in odločne meje, na nežen način.
  • Umirjenost v odnosih ter zmanjšanje prepirov in kričanja.

S tem, ko ti stopiš v svojo polno moč, se postavijo na pravo mesto tudi odnosi okoli tebe, kar pomeni več harmonije, lahkotnosti in povezanosti, a ne samo čez  novoletne praznike, temveč tudi v letu 2024.

Online delavnica se bo odvijala na Zoomu v sredo, 13.12.23 ob 18-ih (do predvidoma 20-ih).

Delavnica je  nastala, ker resnično želim, da leto 2024 začneš z novim zavedanjem sebe ter presežeš izzive, ki so pred tabo v odnosih ali v poslovnem svetu, na način, da te izzivi še bolj povežejo s seboj, namesto oddaljijo. Odločila sem se, da je bilo dovolj pomanjševanja in izmikanja svoji polni moči. Že 7 let vodim ženske nazaj k sebi, da zažarijo v svoji unikatni energiji ter vstopijo v povezano partnerstvo in zdaj je čas, da to naredimo kot skupina.

Prispevek za delavnico je: 22€

Podatki za nakazilo so: 

Izobraževanje, Milena Špindler s.p.

Pot čez gmajno 98

1000 Ljubljana

Transakcijski račun: SI56 3400 0101 8936 767 (odprt pri Banki Sparkasse d.d.) 

Koda namena: OTHR  Sklic: 00 2023-1312

Verjamem, da bo delavnica veliko več kot vredna tvoje pozornosti, saj bodo navodila podana na takoj uporaben način, proces pa bo izjemno prebojen in osvobajajoč, zato te povabim, da prideš po prebojno izkušnjo.

Ker si iz srca želim, da ŽENSKE CELE SLOVENIJE, STOPIMO V SVOJO POLNO MOČ!

Topel objem,

Milena