KROG PREBUJENIH PARTNERK

Postani nepogrešljiva spletna članica v KROGU PREBUJENIH PARTNERK z Mileno Mili Špindler, Msc.

KROG PREBUJENIH PARTNERK združuje “bizi in strastne” ženske, ki želijo v praksi postati in ostati sr(e)čne s seboj ter živeti v sr(e)čnih odnosih.

Dobrodošla, draga Dama!

Najprej bi te spomnila, da “SI DOVOLJ” in “SI VREDNA”  že samo zato, ker si!

Dobrodošla v spletni KROG PREBUJENIH PARTNERK, v katerem se ženske samozavestno pokažemo, sprejmemo SEBE in gradimo sr(e)čne odnose, ter s tem spreminjamo naše družine in svet na bolje!

Tvoja Milena Mili,

Sr(e)čna ženska in ustanoviteljica KROGA PREBUJENIH PARTNERK.

Tole zagotovo vem o tebi:

  – Ker se nahajaš na tej strani, že razmišljaš o tem, kako boš svoje življenje in odnose vzela v svoje roke in jih postavila na nov nivo.

  – Iščeš življenje, v katerem ne gre samo za dosežke, ampak si močno želiš življenja, ki bo imelo smisel in bo usklajeno z namenom tvoje duše, globoko intimnostjo in ustvarjalnostjo.

  – Velikokrat si že slišala teorijo o ljubezni do sebe in o tem kako pomembno je sebe postaviti na prvo mesto. Spomni se, kakšen je občutek, kadar to čisto zares spraviš v prakso, saj ti je že kdaj uspelo.

  – Odnosi v življenju so ti zelo pomembni in želiš si izpolnjujoče in srčne odnose s partnerjem, v družini in s sodelavci.

  – Imaš svoje mnenje, skrito strast in večkrat razmišljaš o svoji poti.

  – Včasih tudi skrivaj plešeš in tako uživaš sama s seboj.

Ampak problem je, da kljub tvojemu trudu:

  ne poskrbiš zase vsak dan, ker ti zmanjka časa;

  se večkrat tedensko znajdeš v prepiru s partnerjem ali otroci;

  imaš občutek, da zate ni nikoli dovolj – ne časa, ne denarja, ne pozornosti, a hkrati veš, da to ni res;

  te okolica ne razume, zato se večkrat počutiš kot črna ovca, brez vsakršne podpore;

  včasih še vedno pripisuješ večji pomen mnenju drugih kot lastnemu mnenju, kljub temu, da veš, da si dovolj;

  si redko vzameš 1 uro časa na dan zase, čeprav veš, da se svet ni porušil, ko si kdaj pa kdaj to že storila;

  stres, preobremenjenost in skrb na zalogo, res ne izgledajo več dobro na tebi; igriva, strastna, lahkotna ti – to je tvoja naravna pot in lahko (moraš!) jo spet prebuditi;

  se ti včasih zdi, da se ne moreš premakniti naprej, ker te dogodki iz preteklosti pri tem ovirajo in komaj čakaš, da odložiš ta težak nahrbtnik;

  tu in tam še vedno zelo podvomiš vase, prevzame te občutek, da nisi dovolj in ujameš se, kako želiš spet vsem ustreči.

Če se najdeš v katerem od zgornjih izzivov, imam zate dve čudoviti novici! Prvič, nisi sama kriva, da je bilo do sedaj tako in drugič, obstaja tudi rešitev!

Preden ti zaupam rešitev, si za trenutek predstavljaj, kakšen je občutek, ko:

  – sproščeno ležiš na balkonu in piješ kavo brez slabe vesti;

  – imaš 1 uro časa na dan, samo zase, vsak dan;

  – v svoj vsakdan vpelješ meditacijo, jogo ali drugo obliko sprostitve, ki si jo srčno želiš;

  – rešuješ konflikte v družinskih odnosih na miren in preprost način;

  – te partner spet zaljubljeno gleda, ustvarjaš partnerski odnos, ki je poln intime in medsebojne podpore in spoštovanja;

  – si zjutraj, še preden odpreš oči, nadeneš nasmešek na usta in z veseljem odideš v službo ali na delo;

  – postaneš igriva, strastna in zapeljiva, ker prebudiš svojo žensko esenco;

  – si dovoliš sprejeti več komplimentov, daril in denarja, kot jih potrebuješ;

  – že zjutraj veš, da te čaka dan poln smisla, ker se povežeš s svojo dušo in prispevaš svetu;

  – si odpustiš in si popolnoma zaljubljena ter srečna sama s seboj;

  – imaš neustavljiv pogum, da postaneš vidna in občutiš neomajno zaupanje, da slediš svojim sanjam. 

Podpora, spodbuda in pohvala so tisti manjkajoči členi, ki si jih doslej pogrešala v svojem življenju in so ključne sestavine srčnega kroga spletnih prijateljic, ki ga z največjim veseljem delim s teboj. Poimenovala sem ga KROG PREBUJENIH PARTNERK.

Danes obstaja veliko učiteljev in mentorjev, ki učijo, da so postavljanje merljivih ciljev, odlična strategija in nenehna akcija, edini načini za doseganje uspeha.

Po svojih večletnih izkušnjah dela z ženskami, vem, da tak pristop, ki temelji izključno na moški energiji (cilji, strategija, akcija), ženske pripelje do roba izgorelosti in da za zavestne, pametne, nadarjene ženske, ki želijo živeti svoje dušno poslanstvo, ne deluje prav dobro.

Kar je delovalo za več kot 400 srčnih in sposobnih žensk, v zadnjih 7-ih letih, je sistem Prebujene Ženske.

To je sistem integracije mentalnega, čustvenega, duhovnega in fizičnega telesa. To je sistem, s katerim aktiviraš notranjo moč. Povežeš se s sabo in svojo dušo, kar pomeni, da prepoznaš svojo edinstveno vrednost in slišiš svojo notranjo modrost ter si dovoliš sprejeti podporo, ki ti je na voljo.

Ko enkrat prebudiš svojo žensko energijo in začneš ustvarjati iz svoje PREBUJENOSTI, najprej vpelješ v svoje življenje meditacijo ali drugo sprostitveno tehniko. S takšno strukturo postaviš sidro tvojemu dnevu in življenju. Z nekaj vaje in s tehnikami za povezovanje s tvojo unikatno energijo, postane obvladovanje čustvenih, mentalnih, osebnih in poslovnih izzivov enostavno in prinaša dolgoročne rezultate tako v odnosu do sebe, kot tudi v odnosih z drugimi in posledično v poslu.

Odkar se sama povezujem s svojo notranjo boginjo in poznam lastno vrednost, so se moji odnosi v ožji in širši družini občutno spremenili: 

  s starši: če se prej sploh nismo pogovarjali, sedaj, ko nam dopušča čas, z veseljem spijemo kavo skupaj.

  s svojo hčerko: sem potrpežljiva in imava razigran odnos. 

   s partnerjem: ustvarjava povezanost, za katero sem prej mislila, da obstaja samo v filmih.

Delam svoj srčni posel, kjer učim in predavam po vsej Sloveniji. Dejstvo, da imam večkrat tedensko javni nastop, se mi je še januarja 2016 zdela, milo rečeno, misija nemogoče, saj je bilo nastopati pred publiko nekaj najtežjega in najbolj groznega v mojem življenju. Vedno sem se raje skrila kot izpostavila.

A danes vem, da je vse mogoče. Tudi zate!

Leta 2016 sem najprej pomagala sebi, nato sem v zadnjih 7-ih letih na delavnicah in v individualnih programih pomagala več kot 400 ženskam, da so spremenile odnos do sebe, odnos s partnerjem in v družini ter stopile na pot svojih sanj.

Pri temeljitem delu z ženskami sem ugotovila, da ženske naredijo spremembo, v polnosti zažarijo in dosežejo želene rezultate takrat, ko:

  se čutijo varne,

  imajo priložnost, da se izrazijo,

  ko vidijo oz. prepoznajo, kaj vse so v življenju že naredile.

To je tudi glavni razlog, da sem ustanovila KROG PREBUJENIH PARTNERK, spletno podporo in varen prostor za ženske z velikimi sanjami in pogumom, da jim sledijo.

KROG PREBUJENIH PARTNERK je princip kreiranja svojega življenja iz ženske energije ob sprejemanju podpore in inspiraciji drugih spletnih prijateljic. Tvoj lasten, edinstven uspeh lahko dosežeš s spreminjanjem omejujočih prepričanj, krepitvijo intuicije in z izbranimi metodami, vajami ter predavanji, ki jih bomo imele znotraj našega spletnega kroga.

Zagotavljam ti, da tudi TI z vztrajno vadbo kreiranja iz ženske energije,
lahko postaneš in dosežeš to, za kar si se rodila, da si!

Pridruži se spletnemu KROGU PREBUJENIH PARTNERK, ki združuje vseh 5 stebrov tvojega unikatnega uspeha in sr(e)čnega partnerskega odnosa!

Dovoli mi, da ti na tej točki predstavim spletno članstvo KROG PREBUJENIH PARTNERK z Mileno Mili Špindler, Msc.

Krog Prebujenih Partnerk je spletna družina oz. članstvo, ki temelji na tedenskih srečanjih in vztrajnosti pri vajah.

Spletno članstvo je ustvarjeno z namenom, da dobiš podporo, inspiracijo in orodja, ki jih potrebuješ, da tudi v praksi zaživiš življenje, ki si ga srčno želiš.

Srečanja bodo potekala v zaprti FB Skupini!

Naša online dneva bosta: torek ob 20.00 in četrtek ob 9.00 (za tiste, ki si lažje vzamete prosto dopoldne). To pomeni, da prideš na coaching urico ali v torek ali v četrtek.

Začnemo v torek, 06.02.24.

Nato nadaljujemo ob torkih in četrtkih:

  – 2 x mesečno torek ali četrtek  “PRESEŽI SVOJ IZZIV” – coaching ura z Mileno: v tej uri vam pomagam narediti korak naprej, točno tam, kjer imate v tekočem tednu konkreten izziv v svojem življenju ali poslu. To izgleda tako, da se povežemo preko Zoom-a in se “pogovarjamo”. S coachingom ali drugimi tehnikami presežete vaša omejujoča prepričanja in oviro, ki vas drži na mestu. 

  – 1x mesečno torek “PREDAVANJE NA TEMO MESECA”: enkrat mesečno bomo poglabljale znanje in odpirale nove teme, s katerimi vzljubimo sebe, spremenimo odnos do sebe, partnerja ali šefice.

  – 1x mesečno v torek  “VAJA DELA MOJSTRICO”: video posnetek tehnike ali vaje za krepitev stika s seboj ali partnerstva.

  – 1x mesečno v četrtek “MEDITACIJA ZA POVEZANOST S SEBOJ z aktivacijo s Svetlobnim jezikom”: ZOOM posnetek.

  – 1x mesečno v četrtek  “USMERITEV ENERGIJE MESECA”: video posnetek z usmeritvijo energije meseca – skupinski reading.

 
Ko napišemo, se zdi morda sliši preveč, a spodaj na tabeli vidiš, da ti vse skupaj vzame največ 2x tedensko eno uro. Readinge in meditacije si lahko kadarkoli pogledaš v video posnetku.

Tedensko bom na FB delila tudi objave, vezane na “MISIJO TEDNA” oz. izziv, ki ga bomo opravile v tistem tednu. V Krogu sem seveda tudi sama, kar pomeni, da z vami delam izzive in korake naprej. Sem učiteljica in učenka hkrati!

Izjemno, izjemno sem navdušena, da te lahko končno povabim v spletno članstvo KROG PREBUJENIH PARTNERK z Mileno Mili Špindler, Msc.

Torej, SRČNO VABLJENA!

Ne zamudi priložnosti!

TOKRAT imam prav posebno čast in veselje, da te lahko po letu in pol povabim v KROG PREBUJENIH PARTNERK. Tako bo tvoja investicija ostala nespremenjena za vedno oz. dokler se ne odločiš izstopiti iz kroga. 

Tokrat je investicija znižana za 39 % redne cene, ker smo se znašli v zanimivem obdobju. 

Vrata spletnega članstva “KROG PREBUJENIH PARTNERK” se odpirajo 2-krat letno, kar pomeni, da so vstopi in izstopi možni le takrat. Ko se odločiš za članstvo, je najkrajša doba pridružitve 12 mesecev.

Poleg rednega članstva, ti kot novi članici, podarim kar 3 top darila.

DARILO 1

7-tedenski online program: "Aktiviraj svojo svetlobo" - vseh 7 čaker, v vrednosti 499€, z dostopom 12 mesecev

DARILO 2

1x osebno branje energijskega polja:
"Individualni reading za jasnost",
v vrednosti 120€

DARILO 3

4x delavnica "ŽENSKI KROG" v živo 4h (v marcu, juniju, septembru 2024 in januarju 2025), v vrednosti 480€

Zdaj je čas, da si daš priložnost in se odločiš zase ter stopiš v KROG PREBUJENIH PARTNERK, da nikoli, nikoli več ne boš sama na poti življenja ali z izzivi v odnosih.

Ob podpori in z vztrajnimi koraki, boš:

  – Rekla sebi DA 70% pogosteje, kot to storiš danes.

  – Samozavestno postavila meje otrokom, partnerju, staršem in šefom.

  – Začela komunicirati tako, da boš slišana, podprta in upoštevana.

  – Z lahkoto zahtevala povišico in jo tudi sprejela.

  – Uživala v svojem telesu in se počutila privlačno, ne glede na trenutno postavo.

  – V sebi našla pogum in moč, da stopiš na naslednji nivo in na pot svojih srčnih sanj.

  – Osvojila novo najljubšo navado in si vzela 1 uro na dan samo zase, brez slabe vesti.

  – Prenehala jesti čips in čokolado in se raje soočila s svojim čustvenim izzivom ter takoj našla pot ven.

  – Družinske in partnerske konflikte boš reševala na umirjen način.

  – Zmanjšala kričanje na svoje otroke za 80% in okrepila pohvale ter njihovo dobro samopodobo.

  – Neomajno boš zaupala v svoje odločitve in jim sledila ne glede na mnenje okolice.

  – Sledila svojim sanjam – to bo postala prioriteta št. 1 v tvojem življenju.

Pridružiš se mi lahko na tri načine:

MESEČNA investicija

Posebna akcija -
namesto 176€
samo 108€/mes

POLLETNA investicija

Investicija 11 mesecev,
dobiš 12 mesecev
594€ v dveh plačilih

LETNA investicija

Investicija 10 mesecev,
dobiš 12 mesecev
1.080€ v enkratnem plačilu

Kaj so o Mileni in njenih programih povedale pretekle sr(e)čne udeleženke?

DRAGA DAMA, SKRAJNI ČAS JE, DA, ISTO KOT TE POGUMNE ŽENSKE PRED TEBOJ, TUDI TI (KONČNO) STOPIŠ NA POT LJUBEZNI DO SEBE. In na tej poti bomo s teboj vse prijateljice iz KROGA PREBUJENIH PARTNERK!

PRIDRUŽI SE NAM ZDAJ!

KER 100% VEM O TEBI TUDI TO, DA SI ČUDOVITA IN IZJEMNA ŽENSKA, TI PONUJAM ROKO V KROGU PREBUJENIH PARTNERK!

Ker želim osebno spoznati vsako spletno prijateljico, mi pošlji mail na pisi@milenaspindler.com ali v zasebno sporočilo na FB messenger z zadevo: #KROGPREBUJENIHPARTNERK, da se dogovoriva za 15–minutno online srečanje!

Verjame vate in v tvoje sanje!

Srčni Objem,

Milena

Izberite med naslednjimi opcijami za plačilo te storitve:
Po plačilu boste dodani v spletno učilnico.