V intimno partnerstvo – VIP

5 – tedenski online program V intimno partnerstvo je nadgradnja programa V povezano partnerstvo, zato je možen nakup le obeh skupaj.

V kolikor poznaš principe in načela programa V povezano partnerstvo je program V intimno partnerstvo primeren zate.

V intimno partnerstvo je poglobljen program in namenjen ženskam in parom, ki želijo svoj odnos poglobiti in ga prestaviti na nov nivo intimnosti, tako čustvene intimnosti kot tudi spolne intimnosti.

Ustvarila sem ga z največjo ljubeznijo in kot posledico sodelovanja ter terapevtskega dela z ženskami, ki se počutijo v partnerstvu, kot da sta le dobra prijatelja, da je ugasnila iskrica ali da sta bolj cimra kot partnerja. Ženske večkrat ubesedijo, da so izgubile zanimanje za partnerja ali obratno, da se počutijo, da je partner izgubil zanimanje za njih, zato je program V intimno partnerstvo tukaj, zate.

V petih modulih, te peljem čez naslednje korake:

1. Modul: Kaj je intimnost?
2. Modul: Kako biti intimna s seboj?
3. Modul: Kakšne so razlike v spalnici med moškim in žensko?
4. Modul: Kako povabiti moškega v odnos?
5. Modul: Kako vzdrževati ravnotežje med jaz in midva v odnosu?

 

Program je zasnovam zelo praktično in vsebuje veliko vaj, zato si pred ogledom posameznega modula, zagotovi miren prostor, kjer te nihče ne bo motil ter si prižgi svečko in s tem praznuješ pomembnost posvečanja sebi.

Nekaj primerov praktičnih vaj:

Z redno vadbo lahko pričakuješ, da boš po programu:

Z nakupom paketa dveh programov V povezano partnerstvo in V intimno partnerstvo, dobiš dostop do spletne učilnice, kjer te že čaka
naložena vsebina in lahko pričneš z delom.

Za vsa vprašanja, ki se pojavijo, sem ti na voljo v FB skupini V povezano partnerstvo, kateri te avtomatsko dodamo. Tam te čakajo tudi druge dame, ki so že uspešno vpeljale, v prakso načela obeh programov.