CELJENJE V ŽENSKEM KROGU z MILI

Za bizi ženske, ki želijo od ugajanja drugim in okolici stopiti v svojo lastno notranjo avtoriteto ter v svojo lastno moč.

Za tiste, ki si želijo prehoditi pot od perfektne do prebujene ženske.

Če se znajdeš v situaciji, ko …:

Nekako veš, da je čas zate ključen, a ti ga v praksi zmanjka.

Veš, da je meditacija super in deluje, ker si jo vsake toliko že prakticirala, a zmeraj pride nekaj vmes, da bi si doma vzela čas zanjo.

Ko si obljubiš, da si zadnjič kričala na otroke ali partnerja, a se potem situacija kaj hitro ponovi.

Si želiš najti stik s seboj in slišati sebe.

Iščeš načine, kako se v praksi zaljubiti vase in povezati s svojim telesom.

… potem je ta cikel 4 delavnic Celjenje v ženskem krogu z Mili zate!

 

Vsaka delavnica je zase samostojna, a na njih boš v premišljenem vrstnem redu poglabljala stik s seboj in gradila ljubezen do sebe v praksi. 

Ko ženska odpre svoje grlo, srce in predel maternice, se njeno življenje šele začne. Rezultat odpiranja omenjenih centrov bo ta, da boš sebe postavila na prvo mesto – z ljubeznijo in z zavedanjem, da si ti najpomembnejša oseba v tvojem življenju. Da si vredna svoje pozornosti in da so tvoje potrebe pomembe.

Zavedala se boš svoje vrednosti, brez potrebe, da ti jo svet zunaj tebe dokaže. Čutila se boš izpo(po)lnjeno, ne glede na to, kakšna je situacija zunaj tebe.

Ta vibracija se bo odražala v tvojem vsakdanjem življenju na način, da:

  Boš družinske in partnerske konflikte reševala na umirjen način.

  Zmanjšala kričanje na svoje otroke za 80% in okrepila pohvale ter njihovo dobro samopodobo.

  Neomajno boš zaupala v svoje odločitve in jim sledila, ne glede na mnenje okolice. 

  Samozavestno postavila meje otrokom, partnerju, staršem in šefom.

  Začela komunicirati tako, da boš slišana, podprta in upoštevana.

–  Z lahkoto zahtevala povišico in jo tudi sprejela.

  Uživala v svojem telesu in se počutila privlačno, ne glede na trenutno postavo.

  V sebi našla pogum in moč, da stopiš na naslednji nivo in na pot svojih srčnih sanj.

Namesto rednih 120€ je early bird cena samo 66€ za posamezno delavnico. Early bird ponudba velja le do 20.05.2024, zato pohiti s prijavo. 

Če se odločiš za cikel vseh preostalih 3 delavnic je investicija za vse  delavnice kar 50% redne cene, kar pomeni le 180€.

Lokacija: Ljubljana – Bežigrad

Čas trajanja: 4h ob 17.00 – 21.00

Datumi: Marec, Junij, Oktober, November 2024 (za mesec Oktober in mesec November bodo točni datumi znani kmalu)

Posebnosti: Delavnice so izkustvene in prebojne ter oplemenitene s posebnimi rituali za dvig ženske energije in delo s telesom, zato vas povabim, da pridete v udobnih oblačilih.

Program:

1. delavnica – Spoznaj sebe in vzljubi svoje sence (sreda, 27.03.2024, ob 17.00 – 21.00):

Po delavnici boš znala objeti tiste dele sebe, ki jih sodiš, kritiziraš in ne sprejemaš. Ko te boleče dele sebe nežno in z ljubeznijo sprejmeš, se spremni tvoj odnos do tebe in s tem tudi partnerstvo ter odnosi z otroci in starši.

Postavljale bomo odnos s svojo notranjo senco z najbolj ranljivim delom, ki pa rabi največ tvoje pozornosti. Najpogosteje so to deli, ki so prepojeni z občutki krivde, sramu in nemoči. Gre za izkustveno delavnico z malo teorije in veliko prakse. Na delavnici bo zelo varno okolje, da bo proces celjenja ter preseganje vzorcev, ki so na poti med tabo in tvojim polnim sprejemanjem sebe, steklo lahkotno.

2. delavnica – Spoznaj svoj užitek in prebudi magnetizem (sreda, 05.06.2024, ob 17.00 – 21.00; PRIJAVE ODPRTE!):

Na tej delavnici boš spoznala tehnike, ki te pripeljejo nazaj v užitek, tudi ko si najbolj na tleh. Sprejela boš sebe, kot privlačno žensko zase, ne za moške. Uživala boš v svojem telesu in sama sebe navdihnila. Ta izkušnja, pa ti bo ostala na voljo, kadarkoli boš potrebovala dodatno spodbudo ali se vrniti v ta prostor v tebi, kjer je doma užitek. Začutila boš polno srce, in ko začutiš to ljubezen v sebi, se v zunanjem svetu to pozna, kot da te partner ponovno opazi, si želi več časa preživeti s teboj, lahkotno stečejo stvari v poslu in ti opaziš lepoto vsakega dneva posebej.

3. delavnica – Spoznaj svojega vodnika in zaupaj v njegovo vodstvo (sreda, oktober 2024, točen datum bo znan kmalu, ob 17.00 – 21.00; PRIJAVE ODPRTE!):

Da delavnica te po peljala še globje vase. Naslonila se boš na svojo svetlobo in spoznala svoje dušne vodnike. S tem pa boš dobila dostop do notranje avtoritete, ki bo v prihajajočih časih edina prava in bo nujen ključ, za mirno življenje. Po delavnici boš vedela, kdaj je ta glas tisti pravi in kdaj ne. Slišala/vedela/čutila boš svojo pravo resnico in dobila pogum za prvi korak usklajen s tvojo dušno potjo.

4. delavnica – Stopi v svojo pravo moč in iz srca skreiraj tvoje leto 2025 (sreda, november 2024, točen datum bo znan kmalu, ob 17.00 – 21.00; PRIJAVE ODPRTE):

Po tej delavnici boš imela jasne korake, kaj je tvoja pot v letu, ki prihaja. Vedela boš, kje vpeljati spremembe, kam nameniti več pozornosti . Znala boš prepoznati, kateri odnosi potrebujejo več tvoje energije in kateri manj. Odpravile bomo tudi ovire, ki te še vlečejo nazaj, tako da boš svobodno zacvetela in kreirala življenje po svoji meri. Zadnja delavnica je delavnica, ki bo kvantni preskok, da si UPAŠ STOPITI V TVOJO POLNO MOČ!

Delavnice bom vodila Milena Mili Špindler, Msc Coachinja za dvig ženske energije in povezano partnerstvo.

 

Zadnjih 8 let pomagam ženskam da sebe postavijo na 1. mesto v svojem življenju, da zažarijo v svoji unikatni ženski energiji in v svoje partnerstvo vnesejo srčno komunikacijo.

 

Več o meni in mojem delu v zadnjih 8 letih si lahko prebereš tukaj.