Zdi se, da sem odložila preteklost, za katero niti nisem vedela, da jo nosim s seboj. Počutim se, kot bi se na novo rodila. Iz ure v uro, iz dneva v dan, igrivo jadram. Z veseljem in radostjo ustvarjam trenutke, a hkrati znotraj čutim trdnost. Se zamajem, a se ponovno postavim v svoje jedro. Dovolim si zares čutiti. Ne samo bolečino, tudi polnost, užitek in življenje. Nisem evforična, ampak umirjena in čutim celost, povezanost in odprtost. Odprla sem svoje srce in se potapljam v čutenju sebe.

Zdi se, da sem do sedaj živela svoje življenje, kot da bi gledala čez vetrobransko steklo v avtu. Ko sedim v avtu vidim barve,vidim kontraste barv. Vidim čudovite ljudi,ki hodijo mimo mene, vidim naravo, a tokrat je drugače. Je polno. Čutim. Izstopila sem iz avta. Ni več glasne muzike, a je tih šepet. Ne samo, da gledam čudovito nebo, dovolim si začutiti in vsrkati polnost barv. Dotik vetra me poboža in ga čutim, tokrat ne hitim mimo. Ustavim se.Tudi vonjave svežega zraka zaznam in odpeljejo me v globino. Prisotna sem.Dovolim si čutiti globino objema narave.Ne mudi se mi, samo doživljam trenutek, ki se zdi večen.

Preplavi me oboževanje in vsaka celica v mojem telesu oživi, se prepoji s polnostjo in celostjo. Tako lepo je, da se prepustim in popolnoma predam trenutku. Brez preteklosti, brez prihodnosti. Obstajam zdaj v celoti, v polnosti in z nogami na zemlji. Popolnoma umirjena, varna z globokim zaupanjem. Hkrati pa sem razigrana, vesela in čutim svoj pristen in iskren nasmeh. Moj pogled je poln in iskriv, čutim ga, ne rabim ogledala, da se vidim. Čutim, kako se polnost izliva na plano in se želi izraziti. Dovolim ji, naj se izraža. Zaplešem, ubesedim, sem.
To je novo rojstvo. To je nova izkušnja.

Srečna sem.
Blažena sem.
Ponosna sem.
Polna sem.
Varna sem.
Videna sem.

To je moj svet. Želim si ga deliti s teboj, a le, če si to tudi ti želiš.

Objemam te iz polnosti in hvala ker si. Ustavi se.

Draga Ženska: Izkušaj. Uživaj. Rasti.

Milena