ŽENSKA, UPAJ SI LJUBITI!

DELAVNICA TRENUTNO NI NA VOLJO!

Najprej ljubi SEBE, nato tudi partnerja, otroke in delo.

Spusti strahove, blokade in omejujoča prepričanja kot je "nisem dovolj", ter postavi temelje za lahkotnost, povezanost in strast v tvojih odnosih.

Milena Mili Špindler, Msc, ti predstavljam unikatno online delavnico, na kateri se bomo ženske združile, se soočile z omejujočimi prepričanji, strahovi ter postavile okvir za nove temelje lahkotnosti in povezanosti znotraj sebe, partnerstva, družinskih ali poslovnih odnosov.

Delavnica je primerna za “bizi in strastne” ženske, ki želijo v praksi postati in ostati sr(e)čne s seboj, živeti v sr(e)čnih odnosih.

Primerna je prav tako za ženske, ki si želijo podpore in kreativnosti pri reševanju konfliktov ali spremeniti način delovanja znotraj odnosov bodisi partnerskih, družinskih ali poslovnih.

Si to TI?

  – Iščeš življenje, v katerem ne gre samo za dosežke, ampak si močno želiš življenja, ki bo imelo smisel in bo usklajeno z namenom tvoje duše, globoko intimnostjo in ustvarjalno.

  – Velikokrat si že slišala teorijo o ljubezni do sebe in o tebe, kako pomembno je sebe postaviti na prvo mesto. Spomni se, kakšen je občutek, kadar to čisto zares spraviš v prakso, saj ti je že kdaj uspelo.

  – Odnosi v življenju so ti zelo pomembni in želiš si izpolnjujoče in srčne odnose s partnerjem, v družini in s sodelavci.

Če je katerikoli stavek “zaresoniral” s teboj, si podari čas in se aktivno pridruži 4–dnevni brezplačni delavnici ŽENSKA, UPAJ SI LJUBITI!

Začnemo v ponedeljek, 22.1. – 25.1.2024 ob 18.00.

Vsak dan bomo skupaj 1 uro, preko ZOOM-a.

V 4 dneh se boš na unikatni delavnici naučila:

  DAN 1: Zakaj si ne upamo živeti z odprtim srcem in se pomanjšujemo?

  DAN 2: Kaj narediti, da te moški/partner dejansko sliši?

  DAN 3: Odgovori na vaša vprašanja.

  DAN 4: V praksi vzljubi sebe! Ritual za gradnjo odnosa s seboj.

Tokrat je tvoja priložnost, da sebi rečeš DA in spustiš, kar ti ne služi več. Za leto 2024 pa ustvariš nove temelje, na katerih želiš graditi svoje odnose. Prvi odnos je odnos s seboj.

Ker nas podpirajo tudi energije novih začetkov, ki so letos prav v tednu našega druženja, te vabim, da si rečeš en odločen DA in se pridružiš delavnici, zdaj.

Draga Ženska, resnično si želim, da spustiš ujetosti v vzorce, ki ti ne služijo več in svoje odnose v letu 2024 prestaviš na nov, bolj zavesten nivo.

Dovolj je bilo prepirov, neprespanih noči in izogibanja drug drugemu, neglede na to ali gre za partnerski odnos, odnos z otroci ali odnose na delovnem mestu. Začni leto 2024 z razumevanjem, sodelovanjem in igrivostjo v vseh tvojih odnosih.

Kaj lahko pričakuješ po delavnici?

  Sprostitev vzorcev, ki se ti ponavljajo, kar se bo poznalo v umirjenem sprejemanju partnerja, otrok, staršev, sodelavcev, šefa.

  Občutek lahkotnosti, osvobojenosti, ki v odnose prinaša strast in spoštovanje.

  Umirjenost v odnosih in zmanjšanje prepirov ter kričanja.

S tem, ko ti stopiš v svojo polno moč, se postavijo na pravo mesto tudi odnosi okoli tebe, kar pomeni več harmonije, lahkotnosti in povezanosti, a ne samo čez novoletne praznike, temveč tudi v letu 2024.

Online delavnica se bo odvijala na Zoom-u od ponedeljka, 22.1. do četrtka, 25.01.2024 ob 18-ih (predvidoma po 1 uro vsak dan).

Delavnica je nastala, ker resnično želim, da leto 2024 začneš z novim zavedanjem sebe in presežeš izzive, ki so pred tabo v odnosih ali v poslovnem svetu, na način, da te izzivi še bolj povežejo s seboj, namesto oddaljijo. Odločila sem se, da je bilo dovolj pomanjševanja in izmikanja svoji polni moči ter zavračanja ljubezni, ki nam je nenehno na voljo.
Že 7 let vodim ženske nazaj k sebi, da zažarijo v svoji unikatni energiji ter vstopijo v povezano partnerstvo in zdaj je čas, da to naredimo kot skupina.

Delavnica je brezplačna, želim pa, da si ji pridružiš TI, ki si aktivna in strastna ženska, saj bo aktivno naravnana.

Verjamem, da bo delavnica veliko več kot vredna tvoje pozornosti, saj bodo navodila podana na takoj uporaben način, proces pa bo izjemno prebojen in osvobajajoč, zato te povabim, da prideš po prebojno izkušnjo.

Ker si iz srca želim, da ŽENSKE CELE SLOVENIJE, ZAČNEMO LJUBITI! Najprej SEBE.

Topel objem,
Milena