Danes se počutim navdihnjeno. Tako zelo navdušena, da moram deliti svoje navdušenje!! Čutim, kako je v meni prisotna ta močna sila kreativnosti, navdiha.

Danes čutim in vem, da je v vsakemu izmed nas neskončni potencial, to vesolje izjemnih idej, ki jih svet res nujno potrebuje. Vse ideje, vse sanje, ki jih dobimo, so nam dane zato, ker smo mi tisti, ki jih lahko uresničimo. Ali jih bomo ali ne, pa je naša svodobna izbira.

Vsak, čisto vsak človek, tudi ti, imaš ta neusahljiv vir kreativnosti v sebi. Tudi če v tem trenutku še nimaš vseh znanj,  sredstev ali pa te je  še strah tvojih velikih tihih in skritih šepetov, so v tebi.
Tam so, če jih tvoj um prizna ali ne.

Tihi prišepi, slike, vizije, navdih ali čutenja, se prikradejo zelo potiho samo za trenutek in nato se umaknejo. Tam zadaj nekje potrpežljivo čakajo, da jih slišiš. Včasih pridejo večkrat, včasih glasneje in pogosteje, vse do nekekga dne, ko zaslišiš sebe, ko se zaveš, da drugače kot slediti tej viziji ne gre.

Sama sem potrebovala 20-let, da sem leta 2016 končno uslišala svoj glas, mu rekla JA, ter začela korakati v moje “TA VELIKE” sanje.
Danes slišim hitreje, sem mnogo bolj zavestna,  predvsem  bolj zaupam svojemu navdihu in ga po najboljših močeh izvršujem, kadar me prevzame. Vendar vsakič, ko ga udejanim, je moje življenje polno, s smislom in počutim se, kot da bi osvojila olimpijsko medaljo. Tako srečna, tako izpolnjena tako zadovoljna, da pozabim na vse ovire, ki so bile na poti do tja. Ovire in izzivi zbledijo, a občutek polnosti ostane in ostaja.

Čutim, da živim življenje!!!

Ne, da životarim, hitim in se prebijam iz dneva v dan, ampak ŽIVIM !!!
Živim v prisotnosti, polnosti in obilju trenutka.

Zaradi te neopisljive nagrade, te povabim, da poslušaš svoj navdih. Povabim te, da se ga danes zaveš. Ter ga udejaniš, kolikor le lahko. Neprecenljivo je.

Še eno dejstvo se mi je porodilo. Ponavadi nismo utrujeni zaradi stvari,ki jih počnemo, ampak ker počnemo premalo stvari, ki nas navdušujejo.  Moje vprašanje zate je: Kako dolgo boš čakala na svoj navdih?

Ko  živim in navdihujem sebe to čuti tudi otrok. In če sama ohranjam, podaljšujem in držim vibracijo navdušenja, se ga počasi nalezejo tudi drugi in tudi oni navdušijo sebe, ter naprej svojo družino okolico. In to je vpliv, ki ga ima vsak posameznik, tudi ti.

Boš tudi ti čakal/a svoj navdih 20-let?
Ne?

Kaj bi pomenilo, za tvoj dan, če  danes navdušiš sebe, tudi ti?

Pridruži se mi 05.02.19 na navdiha in razigranosti polni brezplačni delavnici : https://www.milenaspindler.com/meditation/igrivo-zivljenje/

Navdušen objem,

Milena