Štirje mojstri rituala hoje po žerjavici smo združili moči in skreirali

BOŽIČNI RITUAL HOJE PO ŽERJAVICU V SNEGU.
( ker bo narava za)

Nina in Dejan Sterle ter Milena Špindler in Primož Fajdiga skupaj kreiramo dva ognja in odpiramo pot neskončnosti naših dušic.

Datum, ki smo ga izbrali, sobota 23.12.23, ne samo da podpira naš direkten vstop v  neskončnost , ampak v sebi skriva energijo očiščenja karme starih vzorcev in potrebe po ugajanju drugim. Dan bo idealen, da SPUSTIMO, ne samo, da ozavestimo, vzorce:

  • ·     kje še ugajamo drugim,
  • ·        kje se še zmeraj ne postavim 100% zase in grem čez sebe
  • ·        kje se omejujem v terminih lastne vrednosti in
  • ·        kako močno se še pogojujem zato, da bi ustrezal/a zunanjim okoliščinam ali ljudem.

23.12.23 je dan, ko nemogoče, postane mogoče in skupaj odklenemo ter se osvobodimo te čustvene navezanosti na stare energijske matrice pogojenosti. 

Energija dneva podpira osvobajanje svojega resničnega jaza in preseganje zunanjih oblik pogojenosti ter nalaganje NOVE ZAVESTI o emocionalni in energetski samostojnosti posameznika.

Dan skriva v sebi tudi odpiranje vrat direktne manifestacije. Energija kvantnega polja se spusti na zemljo in meja med njima se zabriše. Zato, pazi kaj si želiš, kajti želje se ta dan uresničujejo!

23.12.23 se dobimo v Bohinju,  ob 12.00. Družimo se predvidoma do 20.00. Točno lokacijo pošljemo, v sredo 20.12.23 pred dogodkom, skupaj z vsemi ostalimi navodili. 

 

Božični prehod rdečega tepiha, bo tvoji dušici naredil prostor, da se bo lahko v polnosti utelesila ter prižgala svetlobo v tebi, skozi tvoje fizično telo. Skozi to visoko vibracijo energije svetlobe, ki bo stekla skozi tebe boš stopil/a v stik s svojo neskončnostjo.

Dušica, si pripravljena na PRAVO verzijo sebe?

Dobrodošla, da se nam pridružiš sama ali v paru.

Prispevek na dušico je 108€, če prideta dve dušici skupaj pa 88€/po osebi ( 176€/ za par).

Poleg nepozabne izkušnje prehoda  žerjavice v obliki znaka neskončnosti in odpiranja vrat v neskončnost, pa dobite še prav POSEBNO PRESENEČENJE,

saj verjamo v  zimsko ognjeno pravljico in magičnost, ki jo le-ta prinaša.

Topel objem,

Nina&Dejan ter Milena&Primož