Delavnica “Meditacija -Praznuj sebe” z Mili
01/07/2020
Draga Dama, dobrodošla!
04/22/2020

6 – Tedenski program Meditacija “Prižgi notranji sij!”

Zakaj notranji sij? Ko navznoter zasvetiš TI, navzven zasije vse!

Zagoto vem, da si se že vprašala:

 1. Kako ostati sproščena v svetu, kjer vsi norijo?
 2. Kdaj bo prišel čas zate?
 3. Kako dolgo boš še vzrajala v rutini, ki te ne izpolnjuje?

Dragi moški, pišem v ženskem spolu, ker mi je lažje. Zelo dobrodošli ste tudi vi, da uravnotežimo obe energiji in okrepimo polarnosti.

Naj uganem…. se tudi ti:

 • ustaviš šele, ko te fizično telo ustavi ali celo zboliš, kljub temu, da že prej začutiš, da bi se morala ustaviti. “A kaj,ko imaš še toliko za opraviti.”?
 • Kljub temu, da si ujeta v službeno rutino, ki te neizpolnjuje tam vztrajaš ter potiho ( včasih glasno) razmišljaš, o tej drugačni poti?
 • Se večkrat zalotiš, kako vzkipiš na osebe, ki si tega niso zaslužile. Kasneje se zaveš, da so bile samo tvoj ventil?
 • Se zbujaš utrujena in nepotrpežljiva?

Dobrodošla draga moja in dobrodošel tudi moški!

Ugibam lahko, ker sem še nedavno nazaj (do januarja 2016) tudi sama živela v tem položaju in življenskem slogu nenehnega hitenja in pregovarjanja. Nezadovoljstvo s sabo in notranji nemir sta bila ključni sestavini mojega dne. Da bi jaz Milena, sijala in bila ponosna nase? Ha, to pač ni bilo na mojem dnevnem redu. Pa danes?

Ja, danes je zelo drugače. Neizmerno sem si hvaležna za odločitev zase. Tako srčno vesela sem, da hodim svojo pot in na njej uživam, ter spoznavam srčne ljudi. Pridružiš se mi lahko tudi ti, če….

Če si želiš v življenju sproščenosti, dobrega zdravja in počutja, igrivosti ter manj krega in več smeha v odnosih. Želiš? Beri dalje…

Pripravila sem 6-tedenski program v katerem se naučiš:

 • Kako se sprostiti, ne glede na situacijo, ki te je spravila v stres
 • Kako napolniti telo z energijo, v samo15 minutah
 • Kako prepoznati napetosti v telesu in jih odpraviti
 • Kako začutiti notranji kompas in prižgati notranji s-ij
 • Kako poslušati sebe in s tem sprejeti najboljše odločitve zase
 • Kako pogledati na izzive življenja z nove prspektive

Program je primeren zate, če bi želel(a):

 • več sproščenosti in nasmehov na obrazu tako v privatnem kot tudi poslovnem svetu,
 • izboljšati zdravje ali ga ohranjati na visokem nivoju,
 • več kreativnosti in predvsem kreirati dan po svoji meri,
 • dosegati zastavljene cilje (ali jih presegati),
 • osebnostno zrasti in se spremeniti v osebnost brez omejujočih prepričanj drugih,
 • živeti v odnosih z manj krega in več spoštovanja ter sprejemanja

Program ni primeren zate, če:

 • si ne želiš spremembe,
 • ne sprejemaš odgovornosti za svoja dejanja in počutje,
 • verjameš v rešitve brez vloženega truda.

1.    03.04.2020 ob 19.30 – MEDITACIJA NOTRANJI NASMEH – FIZIČNO TELO

Na prvem srečanju postavimo temelje in začutila boš občutek varnosti v svojem telesu. Ta občutek je temelj za zaupanje sebi. S tem, ko prebudiš občutek varnosti, se drugače počutiš v svojem telesu. Boljše in lahkotnejše. Po notranjosti telesa se boš sprehodila s tvojo pozornostjo, ljubeznijo in radovednostjo ter odkrivala svoje notranje dragocenosti, ki jih morda, še ne poznaš.

2.    10.04.2020 ob 19.30 – MEDITACIJA PALETA ČUSTEV – ČUSTVENO TELO

Po tem srečanju se boš ponovno veselila življenja. Ti boš kreirala svoje življenje in si dovolila v njem “na polno” ustvarjati. Zadovoljna boš s svojim telesom in tvoja čustva bodo ponovno pretočna, medenica bolj gibljiva. Začutila boš ta neusahljivi vir kreativnosti v tebi.

3.    17.04.2020 ob 19.30 – MEDITACIJA UJEMI MISEL- MENTALNO TELO

Iz tretjega srečanja boš odnesla izkušnjo zdrave osebne moči in tvoje volje. Začutila boš svojo moč, ki ti bo zavedno v oporo. V vaji pred meditacijo se boš naučila ujeti svoje misli in jih spremeniti tako, da ti bodo v podporo. Okrepljena notranja moč ti bo dala zagon, da ponovno slediš svojim ( skritim) sanjam.

4.    24.04.2020 ob 19.30 – MEDITACIJA NOTRANJA SVETLOBA – DUHOVNO TELO

V tej meditaciji boš odprla srce za ljubezen do sebe. Včasih priteče kakšna solzica sreče in polnosti, a to naj te ne skrbi, ker imam robčke vedno s sabo :). Še bolj boš sprejela svojo veličino in sproščeno zadihala na polna pljuča – dobesedno. Povečala boš svojo lastno vrednost s tem, ko se boš močno povezala s svojim srcem. Posledica tega bo, da se boš še bolj cenila. Spoznala boš svojo energetsko telo in se zavedla lastnih energetskih mej, ter posledično z večjo lahkoto ostalim ljudem postavila mejo, kadar bo to potrebno.

5.    08.05.2020 ob 19.30– MEDITACIJA ŠTIRI PERESNA DETELJICA – INTEGRACIJA

Po petem srečanju boš domov odhitela kot prerojena in polna življenske energije. Na tem druženju bomo uskladili mentalno, čustveno, fizično in duhovno telo. Prerojena boš stopila v izkušnjo sebe v tvoji polnosti. To se bo v tvojem življenju lahko odrazilo, kot srečna, nasmejana, ponosna ti. Z največjim veseljem boš življenje zaživela lahkotnejše, mirnejše in bolj igrivo. Ko so vsa telesa v ravnovesju/integrirana med sabo takrat ponavadi rečemo, da nam življenje gladko teče.

6.    15.05.2020 ob 19.30 – MEDITACIJA : PRAZNUJ SEBE

Meditacija Praznuj sebe bo zaključno druženje, kajti čas bo, da opustiš čisto vse tvoje izgovore, zakaj vse se še ne praznuješ. Enkrat in samo za zmeraj, lahko praznovanje tebe postane tvoja odgovornost in ne luksuz.

Mili-meditacija4

Po končanem 6 – tedenskem programu lahko v tvoje življenje izgleda:

 • kreativno,
 • sproščeno in lahkotno,
 • tvoje zdravje je odlično,
 • imaš jasnost in dosegaš zadane cilje,
 • upaš si stopati iz cone udobja,
 • sprejemaš svoje čudovito telo,
 • imaš nežen in poln odnos s sabo, s partnerjem in z drugimi,
 • ponovno kipiš od življenske energije,
 • z lahkoto si vzameš čas zase
 • veseliš se življenja in velikokrat se glasno smeješ.

Redna investicija v 6 – tedenski program Meditacija Prižgi Notranji sij je 150 EUR. 


Tokrat sem se odločila za promocijsko investicijo, ki za 6 – tedenski program znaša samo 90 EUR.

Nisem pozabila nate, ki bereš novičke.

Zate imam še posebno darilo: Tvoja  promocijska investicija ( s popustom BRALCI ) znaša le 84 EUR za plačila do 27.03.20.

Prijavi se spodaj in obdari sebe te zaživi življenje, ki si ga ti želiš.

Verjamem vate in v tvoje sanje!

Se vidiva v programu!

Virtualni objem, Milena

Kaj pravijo udeleženke dosedanjih programov?

 • Moj izziv je bil na partnerskem področju. Dejansko, pa sem se v startu odločila za delavnico, ker sem v tistem času razmišljala o svojem podjetju in v istem času sem dobila Milenin e-mail z naslovom Prebujena ženska. Naslov je seveda sovpadal z mojim ozaveščanjem, zato sem ga vzela kot "to je to".Moj največji preboj na programu ali aha moment je bil, ko sem čez postopek dobila odgovor kaj moram spremeniti za preboj oz. v katero smer moram iti. Prav tako sem dobila ogromno potrditev zakaj nekatere stvari še niso speljane in da sem na pravm mestu ob pravem trenutku. Že to je velikokrat dovolj, da v življenju nadaljujemo naprej in ne obstojimo. Rezultat je,  da sem se za partnerstvo bolj odprla, delam več vaj za žensko energijo, ker sem bila popolnoma v moški. Odšla sem na zmenek na slepo in premagala zaprtost oz. sramežljivost.

  Spoznala sem kaj si želim in da moram za korenito spremembo spremeniti okolje,kar pa se že odvija. Sicer pa sem dejansko odprla podjetje, imam svojo spletno trgovino z ženskimi čevlji. Mileno priporočam, ker ima nežen a hkrati odločen ženstveni pristop, na katere je danes veliko delovnih in prezasedenih žensk pozabilo.  Milena pomaga prebuditi nežen a odločen, način delovanja. Velikokrat  mislimo, ker smo močne ženske moramo ravnati trdo in jezno, da bi pokazale svojo samozavest in odločnost, kar pa je daleč od resnice. Mili to vse omili in postavi na svoje mesto!
  Svetlana
  LILLI Queen shoes
 • Imela sem izziv z mojim najstniškim sinom, ki je začel izostajati od pouka in lagati, da obiskuje izvenšolsko dejavnost, pa je v resnici ni. Za reševanje izziva sem se odločila, ker sem vedela, da moram nekaj narediti, da tako več ne gre naprej. Pričakovala sem, da če nič ne storim, bodo težave vedno večje. Ko sem bila na predstavitvi programa, mi je bila energija Milene všeč. Na brezplačni delavnici me je pritegnilo več stvari: meditacija, ples, ženska energija, cikli. In pričevanje udeleženke, da se sedaj doma vsi vrtijo okrog nje in naredijo vse, kar reče. Najbolj sem bila v programu fascinirana nad odzivom mojega najstnika, kadar sem z njim komunicirala na drugačen način, kot do sedaj. Med programom se je spremenila moja komunikacija in posledično vedenje oz. odziv mojega najstnika, novi prilivi denarja ter ugoden razplet ločitvenega postopka. Spremembo na meni je opazila tudi prijateljica, ki je rekla: “Nujno se oglasi pri meni na čaj, za vsaj dve uri, da mi malo razložiš, kaj delaš drugače.” Program priporočam zaradi brezpogojnega sprejemanja, brez sodb, mnenj in obsojanja. Milena zna reči pravo besedo ob pravem času in z njo zadane bistvo. V programu se je ustvaril tako varen prostor, da sem si upala spregovoriti o mojih osebnih stvareh. Vsako druženje je bilo tako prijetno, da kar ne bi šla domov. Zelo dobro sem se počutila. Dobila sem veliko orodij, s katerimi si  zdaj sama pomagam. Program, sošolke in orodja so v meni pustila pečat. Čas na naših srečanjih je vedno prehitro minil. Mogoče bi morala biti srečanja daljša. Mojca
  Mojca
  Zaposlena in mama štirim
 • Pred delavnico/programom sem v sebi čutila blokado in zamero do določenih oseb, a sama nisem znala iti preko tega. Nisem znala sprejeti in odpustiti. Poleg tega sem bila zelo v moški energiji in posledično težave z jajčniki. Zavedala sem se, da moram zbuditi žensko v sebi. Ker je bil naslov programa pravi ter srčna mentorica Milena, sem se odločila poizkusiti. Največji preboj je bil, ko sem sprejela dejstvo, da sem jaz v redu in da stvari, ki so mi jih govorili drugi niso bile mišljene meni, temveč so bile njihove potlačene zamere, jeze ali pa vklopljeni filtri.  Sprejeti dejstvo, da ti ljudje niso želeli slabo, temveč jih je vodil njihov program blokad, je bilo zame izredno osvobajajoče.  Pred programom sva si bila s šefom non stop nekaj v laseh. Sedaj je stvar čisto druga. Sodelujeva brez borb. Dobila sem tudi poslovno nagrado za svoj trud.Oprostila sem ogromno osebam in počutim se svobodna kot ptiček.     Milena, dejansko zaceli ženska srca in rane, ki so nastale na poti do danes. Zna pripraviti človeka, da se prepusti in s tvojo pomočjo poišče, kje v preteklosti je nastala blokada, se z njo sooči in jo odpravi. Žensko, pa naj bo še tako toga, zna pripraviti do tega, da se sprosti, da postane mehka in ženstvena. Pri njej se dejansko čuti, da dela za dobrobit človeka in ne za denar. Celoten program mi je bil fantastičen. Priporočam ga predvsem zato, ker  nas v današnjem svetu situacije silijo v to, da smo ženske čisto preveč ujete v moški energiji. Ženske smo res pozabile na svojo ženstvenost, na nežnost in mehkobo. Ne dovolimo si sprejeti pomoči, še manj zaprositi zanjo, ne dovolimo si biti "krhke" in se pustiti crkljati. Ženske se sploh ne zavedamo, da so moški na svetu za to, da nas osrečujejo in da nam strežejo. Pretiran feminizem nas je pripeljal do tega, da smo dejansko v celoti prevzele vlogo moža. Možem zato ne preostane drugega, da se nam prilagodijo s tem, da se postavijo v žensko energijo… na koncu pa nastane cel kaos. Oba sta tam nekje vmes, nihče ni zadovoljen ne s seboj, ne s partnerjem. In ta program stvari postavi v pravo perspektivo in pripelje zadovoljstvo v odnose nazaj.
  Katja P.
  Mama, partnerka in poslovna ženska
 • Moj izziv je bil, da sem vstopala v nov poslovni model in zaradi ponavljajočih se slabih izkušenj sem nenehno dvomilla vase. Zato nisem napredovala, moje težavno finančno stanje pa je imeli velik in slab vpliv tudi na moje odnose v družini. Za reševanje izziva sem se odločila, ker sem imela vsega dovolj. Neprespanih noči, stisk, predvsem pa tega, kako sta otroka gledala moja nihanja v razpoloženju. Mileno sem izbrala po priporočilu Vesne Hrovat, kateri sem zelo hvaležna za to. Končna odločitev za delo z Mileno je padla na brezplačni delavnici v Mariboru, ko je iskreno, a nežno, brez obsojanja in obžalovanja delila z nami del svoje zgodbe, ki je privedla do spremembe pri njej. Prebojev je bilo veliko tekom procesa online coachinga.Največji  je bil, ko sem ugotovila, da sem preveč časa razmišljalala o trenutni situaciji in nisem videla, kako uspešna sem dejansko bila v preteklosti. Drugi velik preboj pa je bil, ko sem vsakič znova ugotavljala, da je s pomočjo Milene in pravih orodji, ki sem jih pridobila v coachingu, vse dosti bolj preprosto. Tako se zdaj hitreje umirim. Ne tlačim več svojih čustev. Mirno spim. Bolj mirna sem čez dan. Ne zmrznem več pred odločitvami. Vstajam  ob uri, o kateri sem ves čas govorila, da bi bila moja idealna ura za vstajanje. Bolj spočita sem. Včasih grem na uro in pol dolg sprehod brez slabe vesti. Moja desetletna hčerka pravi, da sem bolj mirna. Večkrat se nasloni name. Pravi tudi, da sem otročja, na kar sem zelo ponosna, ker sem bila prej večino časa napeta. S partnerjem se pogovarjava – tudi o čisto vsakdanjih mimogrede rečeh, ker prej se nisva pogovarjala. Mileno priporočam, ker  me je sprejela in me ves čas bodrila – na način, da mi je bilo jasno, da ji je mar.Ni obsojala in pametovala, ampak  poslušala. Premore veliko znanja in različnih tehnik in razume da rabim čas, da ugotovim, kaj je prav zame..Ne obsoja, zelo nežna je in ob njej sem imela konstanten občutek varnosti in neizmerne podpore. Najbolj mi je bila všeč Milenina sproščenost; in to, da nikoli ni bilo fiksnega scenarija, po katerem bi delali, ampak je vsakokrat skozi najin pogovor izluščila, kje v življenj sem se zataknila in mi pomagala rešiti moj takratni največji izziv. Program priporočam ker sem skozi ta 8-tedenski program našla svojo vrednost; svojo bit, ker sem se naučila znova pogovarjati sama s sabo in poslušati svoj notranji glas. Po delu z Mileno je moje življenje lažje in za skoraj vsak izziv hitreje najdem orodje / tehniko, kako predelati in iti dalje. Hvaležna. Priporočam ga  tudi zato, ker vse poteka  dobro na daljavo in mi je prihranila kilometre in čas.
  Melita Gaber
  Podjetnica
 • Želela sem spremeniti navado, da se nenehno borim in tekmujem v življenju. To  so se mi je neprestano ponavljalo. Preizkušala sem različne metode in tehnike, a vedno brez trajnega uspeha. Še sreča, da sem spoznala Milenin program za ženske. Z njeno pomočjo sem spoznala prave ovire, ki so me ovirale pri napredovanju in uspehu. Moj izziv je bil posledica globoko zasidranih negativnih dogodkov, ki so se mi zgodili v preteklosti za katere nisem vedela, da imajo še zmeraj vplivajo name. Nisem se mogla načuditi občutkom, ki so me preplavljali, ko sva z Mileninim energetskim coachingom topili ujete občutke. Že na prvem srečanju sem občutila veliko olajšanje in oblila me je sunkovita pozitivna energija. Danes mirno in odločno s svojo trdnostjo sprejemam situacije in ne rabim več tekmovati ali se boriti.  Sklenila sem več doživljenskih poslovnih pogodb. Odnos z najstniki in možem danes opišem z besedami: " Vsi se vrtijo okoli mene." Včasih sta najstnika jezno in glasno loputala z vrati, mož pa je imel druge obveznosti.Danes smo veliko skupaj. Zato sporočam  tebi draga ženska : "Ne si dovoliti, da boš, tako kot jaz leta in leta sprejemala svojo odločitev, da narediš nekaj zase." Srčno rada bi ti svetovala, da je ravno sedaj pravi čas, da se odločiš zase in izkoristiš ponujeno priložnost ter se odločiš za Milenine programe ter zaživiš lahkotno in igrivo življenje. Vem, da je sedaj  čas, da tudi ti prideš stvari do dna.
  Vesna Hrovat
  Izumiteljica, podjetnica in poslovna coachinja
 • Če iščeš coachinjo, ki verjame vate, te bodri in poskrbi, da narediš prve korake, na poti k uresničevanju svojih sanj, potem je Milena Spindler prava coachinja zate. Besede kot so: "ne morem", "ne znam", "bom jutri", bodo postale le še oddaljen spomin. Milena ti pomaga z nasveti, postavlja vprašanja s katerimi se vrata umika zaprejo in ostane samo še vprašanje, na kakšen način boš uresničil svojo idejo/sanje. Sam sem že kar nekaj let imel idejo o skripti »Kako stopiti v svet odraslih« in o delavnicah za boljše vodenje sodelavcev, vendar sta obe ideji imeli stalno domovanje v moji glavi. Po srečanjih z Mileno, sta se obe »čudežno« prelevili v resničnost. V juniju 2019 sem obe predstavil svetu. Torej, če iščeš coachinjo, ki zna poslušati, postavljati dobra vprašanja, ki te vlečejo naprej k uresničevanju ciljev, ter verjame vate bolj, kot vase verjameš sam, potem je Milena prava zate.  
  Tomaž Polšak
  Coach, project leader, predavatelj
 • Milena mi je s  svojo energijo in  pozitivnostjo, na lahkoten, poseben način odprla širši pogled na eno težavo v službi, s katero sem se soočila v zadnjem letu.  Po vsaki uri z Mileno, sem šla takoj v akcijo, saj me je s svojo razlago znala motivirati. Moje življenje je postalo bolj razigrano :). Hvala Milena!
  Shpresa Rupar
 • Več let sem imela osebne težave, ki so se v mojem življenju pojavljale v različnih oblikah. Bila sem pogosto nezadovoljna s sabo v osebnem in poslovnem življenju. Soočala sem se z občutki manjvrednosti, nezadostnosti in brezvoljnosti.Težave so se vedno znova in znova ponavljale in  nisem jih uspela sama rešiti. Zato sem se odločila, da moram v svojem življenju zares nekaj spremeniti in poiskati pomoč. Za Mileno mi je povedala prijateljica, katere mnenju zaupam, zato sem izbrala njen program. V tem programu sem veliko novega izvedela in predvsem dobila nov pogled na svoje osebne izzive. Sedaj poznam precej načinov in tehnik, s katerimi si lahko pomagam ob vsakodnevnih in tudi večjih izzivih, kar je vsekakor veliko vredno. Zavedam se, da svoje osebne težave lahko obvladam in se sama odločim, kako bom kreirala svoje življenje. Menim, da se je moja investicija v ta program vsekakor že povrnila, saj finančni vložek glede na dobljeno znanje res ni bil prevelik. Milena ima veliko znanja in izkušenj, ki jih zna na neposredni način podajati naprej. Svoje programe zna domiselno načrtovati in dobro pripraviti. Pri izvedbi je sproščena, naravna in dobro povezana s skupino, kar je gotovo zelo pomembno. Najpomembneje pa je, da ima pretanjen občutek za vodenje meditacije, s čimer omogoči popolno sprostitev in pretok energije. Na delavnicah smo izvajali številne vaje, pri katerih sem se na različne načine soočala s svojim izzivom: s pomočjo pogovora, pisanja, ''sedenja s čustvi'', meditacije, itd. Ob tem sem svoje težave dejansko začutila in jih nekajkrat uspela tudi ''odčutiti''. Ob preboju sem začutila, kako se je moje telo sprostilo in se osvobodilo, potem pa napolnilo z novo energijo. Ta program bi priporočila zato, ker je zelo primeren za današnje čase, v katerih pogosto hitimo, smo pod stresom in ciljno usmerjeni ter se ne zavedamo danega trenutka. Še posebej všeč mi je bilo, da smo se povezali kot skupina in da so bile delavnice sproščene ter prijetne.
  Eva
 • Na brezplačno predstvavitev sem prišla na slepo. Zakaj ne bi poskusila nečesa novega? Po delavnici se mi je zdelo, da bi mi program lahko koristil in odprl nova obzorja. Predvsem pa sem v Mileni začutila človeka, ki mu lahko zaupam. Želela sem spoznati meditacijo, da bi jo uporabila v stresnih situacijah v službi in da bi doma znala biti tukaj in zdaj. Moj cilj je bil vpeljava meditacije in umirjanja v vsak dan, ko to potrebujem. Iz nič sem prišla na meditiranje vsaj enkrat na teden, najbolj pa sem vesela, ko se mi uspe ustaviti čez dan in narediti kako kratko vajo. Mileno priporočam, ker je predana, odprta, prilagodljiva in sprejemajoča. Ženska skupina je bila na trenutke zelo intimna, zato je dobro, da se vzpostavi varen prostor in Milena to zna. Program priporočam, ker je res praktično in uporabno naravnan. Še posebej mi je bilo všeč sproščeno vzdušje in osebni stik v majhni skupini. Posnetki vaj in meditacij so krasni, ker jih lahko vzamem s seboj in vadim, dokler mi meditiranje ne postane nova navada. Super je tudi, ker Milena deli svoje čisto človeške prigode z nami in odkrito pove, kako je reagirala v določeni situaciji ter kaj je bil njen izziv.
  Mateja
 • V času, ko se lotevam najdrznejšega projekta mojega življenja, sem se znašla v slepi ulici. Nisem vedela kako naprej. Vsa kreativnost je izginila in res sem se počutila brez izhoda. S pomočjo Milene in njenim coachingom ter kreativnim pridihom in vso njeno pozitivno energijo sem dobila rešitev in motivacijo v 3 dneh! Neverjetno! Iz srca hvala !! Občutek je preprosto magičen.
  Sara Škorjanc
 • Navječjo spremembo vidim v tem, da sem se naučila kako sprostiti telo, ko me zagrabi migrena. In kako staliti bolečino v prsih, da ne tišči več, ko sem v stresu. Odkar  sem hodila k Mileni, sva z možem  poglobila odnos. Boljše se razumeva daljša obdobja. Ponosna sem, da ne kričim več na otroke. Morda 1x na 14 dni, prej je bilo 3 x na dan. Po več letih sem si spet nalakirala nohte in si oblekla krilo. Hvala
  Simona H.
 • Poslušala sem tvojo meditacijo. Je pravo zdravilo. Imaš izjemen glas. Posredovala sem jo tudi kolegici, ki je bila tri tedne v «burnoutu». Takoj, drugo jutro je čutila več kot 50 procentno izboljšanje. Spala je kot ubita in lahko je odšla v službo. Je zelo izčrpana in ta meditacija ji zelo pomaga. Tvoje vodene meditacije so krasna opora za ljudi, ki še ne znajo meditirat in se jim malo pomaga, da sprevidijo kaj meditacija sploh zmore. Lp
  Mirjam.G.
 • V program sem prišla z namenom umiriti svoje misli in se bolj povezati sama s sabo. To mi je tekom programa vsekakor uspelo, s tem ko sem se naučila prestavit iz moške v žensko energijo. Slednje mi je omogočilo, da sem bolj prisotna v trenutku, hkrati pa še bolj odprlo pot kreativnosti (dotok novih idej), kar se je pri delu odrazilo kot večja učinkovitost in bolj kvalitetno opravljene naloge. Prav tako sem v delo vpeljala več igrivosti, s tem pa so stvari veliko bolj tekle, brez da bi za to bil potreben napor.

  Milena je sproščena, pozitivna, iskrena, nasmejana in dostopna predavateljica, ki zna na zelo nežen, mehak način človeka peljati skozi obremenjujoča občutja in tako pomaga ustvarjati ravnovesje znotraj nas. Ob njej se vedno počutim zelo varno izrazit strahove, omejitve, izzive, s katerimi se soočam.

  Najboljši del delavnice je bilo veliko praktičnega dela. Enostavne, a hkrati zelo učinkovite vaje sem/bom z veseljem izvajala tudi izven okvira skupine. Menim, da je program  primeren za vsakogar, predvsem zato, ker da praktično znanje za lažje soočanje z vsakdanjimi situacijami.

  Milena vedno poskrbi, da se vsi počutimo dobrodošle, sprejete, hkrati pa nas s svojo nalezljivo razigranostjo navdahne in vzpodbuja, da naredimo korak izven svoje cone udobja. Pozitivne spremembe in rezultati, opazni tudi na področjih, kjer jih sploh nisem pričakovala, daleč presegajo finančni vložek v moje boljše počutje. Zelo sem hvaležna, da smo lahko skupaj ustvarjale še bolj nasmejan danes in jutri 🙂

  Z ljubeznijo,

  Andreja Senegačnik

  Andreja Senegačnik
 • Milena je sonce in radost na dveh nogah. Njena bit izžareva na vsakem koraku skozi iskrice v očeh in razigran nasmeh. Njene delavnice so vedno nekaj posebnega ravno zato, ker je tako pristna, spontana in iskrena. S svojo mehkobo in milino zlahka vzpostavi okolje, v katerem se lahko s polnim zaupanjem prepustiš vodenju skozi meditacijo.
  Poleg sprostitve in boljšega počutja so njene delavnice in meditacije neprecenljive predvsem zato, ker me zna pripeljati v trenutek, kjer se povežem s svojim bistvom, in kjer lahko povsem varno sprejmem, odčutim in spustim še tako težko bolečino. Toplo priporočam vsakomur, ki si želi obogatiti svoje življenje!
  Andreja S.
 • Lahko sem se popolnoma sprostila, to mi ne uspe vedno.Tako dobro se že dolgo nisem počutila.Kako prijeten je tvoj glas, te popelje v globine in nazaj.
  Anonima udeleženka meditacije
 • Preden sva z Mileno začeli s terapijo, sem videz svojega telesa dojemala kot nekaj neprivlačnega, nekaj kar ni vredno pozornosti...Že samo negovanje telesa mi ni prinašalo prav nobenega  prijetnega občutka, kaj šele tuj dotik. Ker vzrokov, ki so to povzročili nisem znala sama predelat, mi je telo začelo podarjati  stiske in bolečine. Z Milenino  neverjetno nežno energijo in pristopom, ko te vodi skozi proces, sem počasi začela sebe sprejemat, kot  čuteče živo bitje, ki lahko čuti tudi kaj drugačnega ,lepšega in svoje telo dojemat spoštljivo in hvaležno, ker me vodi skozi take in drugačne življenske izzive. Čeprav ga krasijo krčne žile in malce preveč mehkih oblog,   je to moje  in samo moje telo, do katerega sem končno začutila tisto  ljubezen, ki si jo zasluži. Jaz se v njem  končno dobro počutim in samo to je pomembno.
  Mihaela J.
 • Waaw, to pa je nova izkušnja! Prav res čutiš, kako energija teče po telesu. In moji podplati so sedaj čisto vroči. Ko sem prišla sem, so bili povsem mrzli. Hvala, Milena
  Anonima udeleženka meditacije
 • Prej sem verjela, da moram vse narediti za druge in se počutila krivo, da sem sploh pomislila, da rabim čas zase. Milena me je naučila, da rečem sebi, da. Čisto prav je, da daš čas sebi in da se lahko ukvarjam s samorazvojem. In zdaj se.
  Anonimna učiteljica
 • Milena, samo, da ti povem moj odziv. Zjutraj, ko sem se zbudil. Mi je skozi glavo švignila misel, da je življenje lepo. Tako živ je bil ta trenutek.....to se mi no še nikoli ni zgodilo.....vauuuu. Moja izkušnja je bila zelo energijska. Zgodili so se premiki v meni, spremembe, počutje, zavedanje. Bolj miren sem in vse mi je lažje narediti. Prej se mi ni dalo.
  Salmir
 • Prvič v živjenju sem začutila hvaležnost do svojega telesa in to že na prvem srečanju.Neprecenjivo. Zdaj sem tudi popolnoma OK s tem, da si vzamem čas zase. Sebe vidim drugače, podarim si ljubezen. Ko grem plavat, čutim polno prisotnost vode, kako se dotika moje kože. In sama sebi sem kupila vrtnico. Hvala,Milena
  Anonimna

Prijavi se na dogodek:  Dodaj odgovor

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja