Delavnica “Meditacija Čustveno Ravnotežje”
08/03/2019

Turneja po Sloveniji:”Prebujena ženska, zaživi svoje sanje!”

MILI -PREBUJENA ZENSKA

KOLIKOKRAT

SI ŽE PRELOŽILA

SVOJE SANJE? 

 

8 DELAVNIC 5 KRAJEV 8 DATUMOV – PRIJAVE ODPRTE

 

Si želiš brez slabe vesti, pridobiti  1 uro časa na dan, samo zase?
Bi želela  postati bolj igriva, strastna in zapeljiva v vsakdanjem življenju?
Si želiš ponovno obleči krilo, nalakirani nohte in se ob tem počutiti samozavestno, ne glede na tvojo postavo?

 

Veš kako je, ko:

 •  Ponoči premlevaš skrbi in se zbujaš utrujena.
 • Hitro vzkipiš, ne da bi to želela.
 • Nenehno hitiš, ker imaš ogromno vsakodnevnih obveznosti.
 • Si ujeta v začarenem krogu vsakodnevne rutine. 
 • Odnosi z najbljižjimi se hladijo, ti pa si želiš več povezanosti.
 • Veš, da si pod stresom, a ne veš, kako se umiriti.
 • Si nezadovoljna v službi, ne veš pa kaj si želiš?
 • Poznaš notranji monolog: “Jutri si bom pa res vzela čas zase.” In ta JUTRI, nikoli ne pride.

Si že poizkusila sama vpeljati spremembo v svoje življenje?

Se morda bojiš, kaj bo okolica ( družina, partner) rekla, če narediš nekaj drugače?
Ali morda ne veš, kaj si pravzaprav želiš, veš pa, da imaš dosedanjega načina življenja dovolj?

 

Danes bi rade ženske še malo čakale in čakale. Rade bi odlašale, vendar nikoli ne bo popolnega trenutka, da zaživiš življenje, ki si ga tako želiš. Nič več čakanja.

 • Nič več nenehnega hitenja in tekme s časom iz minute v minuto. Nauči se pridobiti čas zase in si brez slabe vesti vzeti vsaj 1h časa na dan izključno zase.
 • Nič več kimanja in nalaganja dodatnih obveznosti. Čas je, da se naučiš reči NE, stvarem za katere veš, da ti ne koristijo in ti jemljejo čas ter energijo in posledično škodijo tudi tvojemu zdravju.
 • Nič več nepotrebnih skrbi, resnosti in sabotiranja same sebe. Namesto tega, se nauči kako verjeti vase in kako slediti svojim sanjam ter v svoje življenje vnesti strast, igrivost in lahkotnost.
 • Nič več čokolode, sladkarij ali čipsa, da boš spremenila svoje čustveno stanje. Izmojstri se v upravljanju svojih čustev na zavesten, preprost in učinkovit način.
 • Dovolj je bilo neprespanih noči, neodločnosti in vrtenja v začaranem krogu. Čas je, da se naučiš, prevzeti vajeti življenja v svoje roke in sprejemati najboljše odločitve zase.

Če bi imela znanja in tehnike, s katerimi bi lahko:

 

 • zavestno upravljala z žensko in moško energijo.
 • bi postala igriva, strastna in zapeljiva.
 • bi odločno, a nežno, rekla NE.
 • sebe postavila na prvo mesto.
 • spremenila prepričanja, ki ti ne služijo.
 • izmojstrila svoje upravljanje s čustvi
 • izstopila iz začarenega kroga vsakodnevne rutine
 • in jasno vedela kaj si želiš

 

Kako bi izgledalo tvoje življenje?

Bi ležala na balkonu in pila kavo brez slabe vesti?

Bi uživala v 1h časa na dan, samo zase?

Bi reševala konflikte v odnosih na mirem in preprost način?

Bi si zjutraj nadala nasmešek na usta in z veseljem odšla v službo ali na delo?

Bi postala igriva, strastna in zapeljiva v vsakdanu?

Bi uporabila žensko energijo, da si olajšaš premagovanje vsakodnevnih izzivov?

Bi odpotovala na svojo sanjsko destinacijo?

Bi začela živeti svoje sanje?

 

Prepričana sem, da ti pri tem lahko pomagam.  Te zanima kako?

Pridi na  brezplačno predstavitveno delavnico “Prebujena ženska, zaživi svoje sanje!”, kjer boš spoznala:

 • Kaj so 4 ključi do razigranosti
 •  “T.I.M.E.  O.U.T.  ZA ŽENSKE”
 • Kako umiriti um in sprostiti telo v 15 minutah
Po predstavitvini delavnici boš vedela kje leži ključ do:
 • reči dovolj neprespanim nočem zaradi skrbi in se dobro naspala
 • nehala odlašati in stopila korak naprej
 • reševala konflikte v družini na umirjen in preprost način
 • rekla DA sebi in naredila prvi korak proti svojim sanjam
 • sprostila boš telo v 15 minutah
 • vsaj 1 uro na dan počela kar ti srce poželi
 • z nasmehom se boš zbujala in komaj čakala, da začneš z dnevom
 • sprejela boš podporo ljudi okoli tebe
 • rekla NE dodatnim obveznostim
 • učinkoviteje dosegala svoje novoletne zaobljube
Z delavnice boš odšla z novo izkušnjo, sproščena in nasmejana, ter motivirana za doseganje svojih ciljev.
Delavnico  bom razigrano vodila Milena Špindler,Msc.
Sem certificirana in licencirana Coachinja, po mednarodno priznanem programu NLP, večletna voditeljica meditacij, angelska terapevtka.
Moje poslanstvo je da, pomagam ženskam, da stopijo na pot svojih velikih sanj, sebe postavijo na prvo mesto in zažarijo v svoji ženski energiji.

DATUMI in KRAJI:

1.LJ –  17.09.19 ob 18-21  

2.MS – 21.09.19 ob 18-21

3.NM -27.09.19 ob 18-21

4.LJ – 04.10.19 ob 18-21

5.KP – 12.10.19 ob 18-21

6.LJ – 15.10.19 ob 18-21

7.MB -19.10.19 ob 18-21

8.LJ – 24.10.19 ob 18-21

 

Prijave so obvezne. Prosta mesta so omejena, zato se prijavi zdaj.

Prijaviš se spodaj  ali na email: pisi@milenaspindler.com .

 

Razigran Objem,Milena

 

Kaj pravijo udeleženke dosedanjih delavnic?

 • Moj izziv je bil na partnerskem področju. Dejansko, pa sem se v startu odločila za delavnico, ker sem v tistem času razmišljala o svojem podjetju in v istem času sem dobila Milenin e-mail z naslovom Prebujena ženska. Naslov je seveda sovpadal z mojim ozaveščanjem, zato sem ga vzela kot "to je to".Moj največji preboj na programu ali aha moment je bil, ko sem čez postopek dobila odgovor kaj moram spremeniti za preboj oz. v katero smer moram iti. Prav tako sem dobila ogromno potrditev zakaj nekatere stvari še niso speljane in da sem na pravm mestu ob pravem trenutku. Že to je velikokrat dovolj, da v življenju nadaljujemo naprej in ne obstojimo. Rezultat je,  da sem se za partnerstvo bolj odprla, delam več vaj za žensko energijo, ker sem bila popolnoma v moški. Odšla sem na zmenek na slepo in premagala zaprtost oz. sramežljivost.

  Spoznala sem kaj si želim in da moram za korenito spremembo spremeniti okolje,kar pa se že odvija. Sicer pa sem dejansko odprla podjetje, imam svojo spletno trgovino z ženskimi čevlji. Mileno priporočam, ker ima nežen a hkrati odločen ženstveni pristop, na katere je danes veliko delovnih in prezasedenih žensk pozabilo.  Milena pomaga prebuditi nežen a odločen, način delovanja. Velikokrat  mislimo, ker smo močne ženske moramo ravnati trdo in jezno, da bi pokazale svojo samozavest in odločnost, kar pa je daleč od resnice. Mili to vse omili in postavi na svoje mesto!
  Svetlana
  LILLI Queen shoes
 • Navječjo spremembo vidim v tem, da sem se naučila kako sprostiti telo, ko me zagrabi migrena. In kako staliti bolečino v prsih, da ne tišči več, ko sem v stresu. Odkar  sem hodila k Mileni, sva z možem  poglobila odnos. Boljše se razumeva daljša obdobja. Ponosna sem, da ne kričim več na otroke. Morda 1x na 14 dni, prej je bilo 3 x na dan. Po več letih sem si spet nalakirala nohte in si oblekla krilo. Hvala
  Simona H.
 • Na brezplačno predstvavitev sem prišla na slepo. Zakaj ne bi poskusila nečesa novega? Po delavnici se mi je zdelo, da bi mi program lahko koristil in odprl nova obzorja. Predvsem pa sem v Mileni začutila človeka, ki mu lahko zaupam. Želela sem spoznati meditacijo, da bi jo uporabila v stresnih situacijah v službi in da bi doma znala biti tukaj in zdaj. Moj cilj je bil vpeljava meditacije in umirjanja v vsak dan, ko to potrebujem. Iz nič sem prišla na meditiranje vsaj enkrat na teden, najbolj pa sem vesela, ko se mi uspe ustaviti čez dan in narediti kako kratko vajo. Mileno priporočam, ker je predana, odprta, prilagodljiva in sprejemajoča. Ženska skupina je bila na trenutke zelo intimna, zato je dobro, da se vzpostavi varen prostor in Milena to zna. Program priporočam, ker je res praktično in uporabno naravnan. Še posebej mi je bilo všeč sproščeno vzdušje in osebni stik v majhni skupini. Posnetki vaj in meditacij so krasni, ker jih lahko vzamem s seboj in vadim, dokler mi meditiranje ne postane nova navada. Super je tudi, ker Milena deli svoje čisto človeške prigode z nami in odkrito pove, kako je reagirala v določeni situaciji ter kaj je bil njen izziv.
  Mateja
 • Več let sem imela osebne težave, ki so se v mojem življenju pojavljale v različnih oblikah. Bila sem pogosto nezadovoljna s sabo v osebnem in poslovnem življenju. Soočala sem se z občutki manjvrednosti, nezadostnosti in brezvoljnosti.Težave so se vedno znova in znova ponavljale in  nisem jih uspela sama rešiti. Zato sem se odločila, da moram v svojem življenju zares nekaj spremeniti in poiskati pomoč. Za Mileno mi je povedala prijateljica, katere mnenju zaupam, zato sem izbrala njen program. V tem programu sem veliko novega izvedela in predvsem dobila nov pogled na svoje osebne izzive. Sedaj poznam precej načinov in tehnik, s katerimi si lahko pomagam ob vsakodnevnih in tudi večjih izzivih, kar je vsekakor veliko vredno. Zavedam se, da svoje osebne težave lahko obvladam in se sama odločim, kako bom kreirala svoje življenje. Menim, da se je moja investicija v ta program vsekakor že povrnila, saj finančni vložek glede na dobljeno znanje res ni bil prevelik. Milena ima veliko znanja in izkušenj, ki jih zna na neposredni način podajati naprej. Svoje programe zna domiselno načrtovati in dobro pripraviti. Pri izvedbi je sproščena, naravna in dobro povezana s skupino, kar je gotovo zelo pomembno. Najpomembneje pa je, da ima pretanjen občutek za vodenje meditacije, s čimer omogoči popolno sprostitev in pretok energije. Na delavnicah smo izvajali številne vaje, pri katerih sem se na različne načine soočala s svojim izzivom: s pomočjo pogovora, pisanja, ''sedenja s čustvi'', meditacije, itd. Ob tem sem svoje težave dejansko začutila in jih nekajkrat uspela tudi ''odčutiti''. Ob preboju sem začutila, kako se je moje telo sprostilo in se osvobodilo, potem pa napolnilo z novo energijo. Ta program bi priporočila zato, ker je zelo primeren za današnje čase, v katerih pogosto hitimo, smo pod stresom in ciljno usmerjeni ter se ne zavedamo danega trenutka. Še posebej všeč mi je bilo, da smo se povezali kot skupina in da so bile delavnice sproščene ter prijetne.
  Eva
 • V program sem prišla z namenom umiriti svoje misli in se bolj povezati sama s sabo. To mi je tekom programa vsekakor uspelo, s tem ko sem se naučila prestavit iz moške v žensko energijo. Slednje mi je omogočilo, da sem bolj prisotna v trenutku, hkrati pa še bolj odprlo pot kreativnosti (dotok novih idej), kar se je pri delu odrazilo kot večja učinkovitost in bolj kvalitetno opravljene naloge. Prav tako sem v delo vpeljala več igrivosti, s tem pa so stvari veliko bolj tekle, brez da bi za to bil potreben napor.

  Milena je sproščena, pozitivna, iskrena, nasmejana in dostopna predavateljica, ki zna na zelo nežen, mehak način človeka peljati skozi obremenjujoča občutja in tako pomaga ustvarjati ravnovesje znotraj nas. Ob njej se vedno počutim zelo varno izrazit strahove, omejitve, izzive, s katerimi se soočam.

  Najboljši del delavnice je bilo veliko praktičnega dela. Enostavne, a hkrati zelo učinkovite vaje sem/bom z veseljem izvajala tudi izven okvira skupine. Menim, da je program  primeren za vsakogar, predvsem zato, ker da praktično znanje za lažje soočanje z vsakdanjimi situacijami.

  Milena vedno poskrbi, da se vsi počutimo dobrodošle, sprejete, hkrati pa nas s svojo nalezljivo razigranostjo navdahne in vzpodbuja, da naredimo korak izven svoje cone udobja. Pozitivne spremembe in rezultati, opazni tudi na področjih, kjer jih sploh nisem pričakovala, daleč presegajo finančni vložek v moje boljše počutje. Zelo sem hvaležna, da smo lahko skupaj ustvarjale še bolj nasmejan danes in jutri 🙂

  Z ljubeznijo,

  Andreja Senegačnik

  Andreja Senegačnik
 • Če iščeš coachinjo, ki verjame vate, te bodri in poskrbi, da narediš prve korake, na poti k uresničevanju svojih sanj, potem je Milena Spindler prava coachinja zate. Besede kot so: "ne morem", "ne znam", "bom jutri", bodo postale le še oddaljen spomin. Milena ti pomaga z nasveti, postavlja vprašanja s katerimi se vrata umika zaprejo in ostane samo še vprašanje, na kakšen način boš uresničil svojo idejo/sanje. Sam sem že kar nekaj let imel idejo o skripti »Kako stopiti v svet odraslih« in o delavnicah za boljše vodenje sodelavcev, vendar sta obe ideji imeli stalno domovanje v moji glavi. Po srečanjih z Mileno, sta se obe »čudežno« prelevili v resničnost. V juniju 2019 sem obe predstavil svetu. Torej, če iščeš coachinjo, ki zna poslušati, postavljati dobra vprašanja, ki te vlečejo naprej k uresničevanju ciljev, ter verjame vate bolj, kot vase verjameš sam, potem je Milena prava zate.  
  Tomaž Polšak
  Coach, project leader, predavatelj
 • Preden sva z Mileno začeli s terapijo, sem videz svojega telesa dojemala kot nekaj neprivlačnega, nekaj kar ni vredno pozornosti...Že samo negovanje telesa mi ni prinašalo prav nobenega  prijetnega občutka, kaj šele tuj dotik. Ker vzrokov, ki so to povzročili nisem znala sama predelat, mi je telo začelo podarjati  stiske in bolečine. Z Milenino  neverjetno nežno energijo in pristopom, ko te vodi skozi proces, sem počasi začela sebe sprejemat, kot  čuteče živo bitje, ki lahko čuti tudi kaj drugačnega ,lepšega in svoje telo dojemat spoštljivo in hvaležno, ker me vodi skozi take in drugačne življenske izzive. Čeprav ga krasijo krčne žile in malce preveč mehkih oblog,   je to moje  in samo moje telo, do katerega sem končno začutila tisto  ljubezen, ki si jo zasluži. Jaz se v njem  končno dobro počutim in samo to je pomembno.
  Mihaela J.
 • Želela sem spremeniti navado, da se nenehno borim in tekmujem v življenju. To  so se mi je neprestano ponavljalo. Preizkušala sem različne metode in tehnike, a vedno brez trajnega uspeha. Še sreča, da sem spoznala Milenin program za ženske. Z njeno pomočjo sem spoznala prave ovire, ki so me ovirale pri napredovanju in uspehu. Moj izziv je bil posledica globoko zasidranih negativnih dogodkov, ki so se mi zgodili v preteklosti za katere nisem vedela, da imajo še zmeraj vplivajo name. Nisem se mogla načuditi občutkom, ki so me preplavljali, ko sva z Mileninim energetskim coachingom topili ujete občutke. Že na prvem srečanju sem občutila veliko olajšanje in oblila me je sunkovita pozitivna energija. Danes mirno in odločno s svojo trdnostjo sprejemam situacije in ne rabim več tekmovati ali se boriti. Zato sporočam  tebi draga ženska : "Ne si dovoliti, da boš, tako kot jaz leta in leta sprejemala svojo odločitev, da narediš nekaj zase." Srčno rada bi ti svetovala, da je ravno sedaj pravi čas, da se odločiš zase in izkoristiš ponujeno priložnost ter se odločiš za Milenine programe ter zaživiš lahkotno in igrivo življenje. Vem, da je sedaj  čas, da tudi ti prideš stvari do dna.
  Vesna Hrovat
 • Milena mi je s  svojo energijo in  pozitivnostjo, na lahkoten, poseben način odprla širši pogled na eno težavo v službi, s katero sem se soočila v zadnjem letu.  Po vsaki uri z Mileno, sem šla takoj v akcijo, saj me je s svojo razlago znala motivirati. Moje življenje je postalo bolj razigrano :). Hvala Milena!
  Shpresa Rupar
 • V času, ko se lotevam najdrznejšega projekta mojega življenja, sem se znašla v slepi ulici. Nisem vedela kako naprej. Vsa kreativnost je izginila in res sem se počutila brez izhoda. S pomočjo Milene in njenim coachingom ter kreativnim pridihom in vso njeno pozitivno energijo sem dobila rešitev in motivacijo v 3 dneh! Neverjetno! Iz srca hvala !! Občutek je preprosto magičen.
  Sara Škorjanc
 • Poslušala sem tvojo meditacijo. Je pravo zdravilo. Imaš izjemen glas. Posredovala sem jo tudi kolegici, ki je bila tri tedne v «burnoutu». Takoj, drugo jutro je čutila več kot 50 procentno izboljšanje. Spala je kot ubita in lahko je odšla v službo. Je zelo izčrpana in ta meditacija ji zelo pomaga. Tvoje vodene meditacije so krasna opora za ljudi, ki še ne znajo meditirat in se jim malo pomaga, da sprevidijo kaj meditacija sploh zmore. Lp
  Mirjam.G.
 • Milena je sonce in radost na dveh nogah. Njena bit izžareva na vsakem koraku skozi iskrice v očeh in razigran nasmeh. Njene delavnice so vedno nekaj posebnega ravno zato, ker je tako pristna, spontana in iskrena. S svojo mehkobo in milino zlahka vzpostavi okolje, v katerem se lahko s polnim zaupanjem prepustiš vodenju skozi meditacijo.
  Poleg sprostitve in boljšega počutja so njene delavnice in meditacije neprecenljive predvsem zato, ker me zna pripeljati v trenutek, kjer se povežem s svojim bistvom, in kjer lahko povsem varno sprejmem, odčutim in spustim še tako težko bolečino. Toplo priporočam vsakomur, ki si želi obogatiti svoje življenje!
  Andreja S.
 • Lahko sem se popolnoma sprostila, to mi ne uspe vedno.Tako dobro se že dolgo nisem počutila.Kako prijeten je tvoj glas, te popelje v globine in nazaj.
  Anonima udeleženka meditacije
 • Prej sem verjela, da moram vse narediti za druge in se počutila krivo, da sem sploh pomislila, da rabim čas zase. Milena me je naučila, da rečem sebi, da. Čisto prav je, da daš čas sebi in da se lahko ukvarjam s samorazvojem. In zdaj se.
  Anonimna učiteljica
 • Waaw, to pa je nova izkušnja! Prav res čutiš, kako energija teče po telesu. In moji podplati so sedaj čisto vroči. Ko sem prišla sem, so bili povsem mrzli. Hvala, Milena
  Anonima udeleženka meditacije
 • Prvič v živjenju sem začutila hvaležnost do svojega telesa in to že na prvem srečanju.Neprecenjivo. Zdaj sem tudi popolnoma OK s tem, da si vzamem čas zase. Sebe vidim drugače, podarim si ljubezen. Ko grem plavat, čutim polno prisotnost vode, kako se dotika moje kože. In sama sebi sem kupila vrtnico. Hvala,Milena
  Anonimna
 • Milena, samo, da ti povem moj odziv. Zjutraj, ko sem se zbudil. Mi je skozi glavo švignila misel, da je življenje lepo. Tako živ je bil ta trenutek.....to se mi no še nikoli ni zgodilo.....vauuuu. Moja izkušnja je bila zelo energijska. Zgodili so se premiki v meni, spremembe, počutje, zavedanje. Bolj miren sem in vse mi je lažje narediti. Prej se mi ni dalo.
  Salmir

 
 
 
 
 

Prijavi se na dogodek:Comments are closed.