8-tedenski program “V povezano partnerstvo”
12/07/2021
25.09.22- Delavnica Vroči Žur za pare in posameznike
08/12/2022

KROG PREBUJENIH PARTNERK

Postani nepogrešljiva spletna članica v KROGU PREBUJENIH PARTNERK z Mileno Mili Špindler, Msc.


Krog Prebujenih Partnerk združuje “bizi in strastne” ženske, ki želijo v praksi postati in ostati sr(e)čne s seboj, živeti v sr(e)čnih odnosih.

Dobrodošla draga Dama!

Najprej bi te spomnila, da “SI DOVOLJ” in “SI VREDNA”  že samo zato, ker si!

Dobrodošla v spletni KROG PREBUJENIH PARTNERK, v katerem se ženske samozavestno pokažemo, sprejmemo SEBE in gradimo sr(e)čne odnose, ter s tem spreminjamo naše družine in svet na bolje!

Tvoja Milena Mili,

Sr(e)čna ženska in ustanoviteljica KROGA PREBUJENIH PARTNERK.

Tole zagotovo vem o tebi:

 1. Ker se nahajaš na tej strani, že razmišljaš o tem, kako boš svoje življenje in odnose vzela v svoje roke in jih postavila na nov nivo.
 2. Iščeš življenje, v katerem ne gre samo za dosežke, ampak si močno želiš življenja, ki bo imelo smisel in bo usklajeno z namenom tvoje duše, globoko intimnostjo in ustvarjalnostjo.
 3. Velikokrat si že slišala teorijo o ljubezni do sebe in o tem kako pomembno je sebe postaviti na prvo mesto. Spomni se, kakšen je občutek, kadar to čisto zares spraviš v prakso, saj ti je že kdaj uspelo.
 4. Odnosi v življenju so ti zelo pomembni in želiš si izpolnjujoče in srčne odnose s partnerjem, v družini in s sodelavci.
 1. Imaš svoje mnenje, skrito strast in večkrat razmišljaš o svoji poti.
 2. Včasih tudi skrivaj plešeš in tako uživaš sama s seboj.

Ampak problem je, da kljub tvojemu trudu:

 • ne poskrbiš zase vsak dan, ker ti zmanjka časa;
 • se večkrat tedensko znajdeš v prepiru s partnerjem ali otroci;
 • imaš občutek, da zate ni nikoli dovolj  ne časa, ne denarja, ne pozornosti, a hkrati veš, da to ni res;
 • te okolica ne razume, zato se večkrat počutiš kot črna ovca  brez vsakršne podpore;
 • včasih še vedno pripisuješ večji pomen mnenju drugih kot lastnemu mnenju, kljub temu, da veš, da si dovolj;
 • si redko vzameš 1 uro časa na dan zase, čeprav veš, da se svet ni porušil, ko si kdaj pa kdaj to že storila;
 • stres, preobremenjenost in skrb na zalogo, res ne izgledajo več dobro na tebi;  Igriva, strastna, lahkotna ti – to je tvoja naravna pot in lahko (moraš!) jo spet prebuditi;
 • se ti včasih zdi, da se ne moreš premakniti naprej, ker te dogodki iz preteklosti pri tem ovirajo in komaj čakaš, da odložiš ta nahrbtnik;
 • tu in tam še vedno zelo podvomiš vase, prevzame te občutek, da nisi dovolj in ujameš se, kako želiš spet vsem ustreči.

Če se najdeš v katerem od zgornjih izzivov, imam zate dve čudoviti novici!

Prvič, nisi sama kriva, da je bilo do sedaj tako in drugič, obstaja tudi rešitev!

Preden ti zaupam rešitev, si za trenutek predstavljaj, kakšen je občutek, ko:

 • sproščeno ležiš na balkonu in piješ kavo brez slabe vesti;
 • imaš 1 uro časa na dan, samo zase, vsak dan;
 • v svoj vsakdan vpelješ meditacijo, jogo ali drugo obliko sprostitve, ki si jo srčno želiš;
 • rešuješ konflikte v družinskih odnosih na miren in preprost način;
 • te partner spet zaljubljeno gleda, ustvarjaš partnerski odnos poln intime in medsebojne podpore in spoštovanja;
 • si zjutraj, še preden odpreš oči, nadeneš nasmešek na usta in z veseljem odideš v službo ali na delo;
 • postaneš igriva, strastna in zapeljiva, ker prebudiš svojo žensko esenco;
 • si dovoliš sprejeti več komplimentov, daril in denarja, kot jih potrebuješ;
 • že zjutraj veš, da te čaka dan poln smisla, ker se povežeš s svojo dušo in prispevaš svetu;
 • si odpustiš in si popolnoma zaljubljena ter srečna sama s seboj;
 • imaš neustavljiv pogum, da postaneš vidna in občutiš neomajno zaupanje, da slediš svojim sanjam. 

Podpora, spodbuda ter pohvala so tisti manjkajoči členi, ki si jih doslej pogrešala v svojem življenju in so ključne sestavine srčnega kroga spletnih prijateljic, ki ga z največjim veseljem delim s teboj. Poimenovala sem ga KROG PREBUJENIH PARTNERK.

Danes obstaja veliko učiteljev in mentorjev, ki učijo, da so postavljanje merljivih ciljev, odlična strategija in nenehna akcija, edini načini za doseganje uspeha. Po svojih večletnih izkušnjah dela z ženskami, vem, da tak pristop, ki temelji izključno na moški energiji (cilji, strategija, akcija), ženske pripelje do roba izgorelosti in da za zavestne, pametne, nadarjene ženske, ki želijo živeti svoje dušno poslanstvo, ne deluje prav dobro.

Kar je delovalo za več kot 300 srčnih in sposobnih žensk, v zadnjih 6-ih letih, je sistem Prebujene Ženske.

To je sistem integracije mentalnega, čustvenega, duhovnega in fizičnega telesa.To je sistem, s katerim aktiviraš notranjo moč. Povežeš se s sabo in svojo dušo, kar pomeni, da prepoznaš svojo edinstveno vrednost in slišiš svojo notranjo modrost ter si dovoliš sprejeti podporo, ki ti je na voljo.

Ko enkrat prebudiš svojo žensko energijo in začneš ustvarjati iz svoje PREBUJENOSTI, najprej  vpelješ v svoje življenje meditacijo ali drugo sprostitveno tehniko. S takšno strukturo postaviš sidro tvojemu dnevu in življenju. Z nekaj vaje in s tehnikami za povezovanje s tvojo unikatno energijo, postane obvladovanje čustvenih, mentalnih, osebnih in poslovnih izzivov  enostavno in prinaša dolgoročne rezultate tako v odnosu do sebe, kot tudi v odnosih z drugimi in posledično v poslu.

Odkar se sama povezujem s svojo notranjo boginjo in poznam lastno vrednost, so se moji odnosi v širši družini občutno spremenili: 

S starši: če se prej sploh nismo pogovarjali, zdaj, kdaj pa kdaj z veseljem spijemo kavo skupaj. 

S svojo hčerko sem potrpežljiva in imava razigran odnos. Delam svoj srčni posel, kjer učim in predavam po vsej Sloveniji. Dejstvo, da imam večkrat tedensko javni nastop, se mi je še januarja 2016 zdela, milo rečeno, misija nemogoče, saj je bilo nastopati pred publiko nekaj najtežjega in najbolj groznega v mojem življenju. Vedno sem se raje skrila kot izpostavila.

A danes vem, da je vse mogoče. Tudi zate!

Leta 2016 sem najprej pomagala sebi, nato sem v zadnjih 6-ih letih na delavnicah in v individualnih programih pomagala več kot 300 ženskam, da so spremenile odnos do sebe, odnos s partnerjem in v družini ter stopile na pot svojih sanj. 

Pri temeljitem delu z ženskami sem ugotovila, da ženske naredijo spremembo, v polnosti zažarijo in dosežejo željene rezultate takrat,ko:

 • se čutijo varne,
 • imajo priložnost, da se izrazijo in
 • ko vidijo oz. prepoznajo, kaj vse so v življenju že naredile.

To je tudi glavni razlog, da sem ustanovila KROG PREBUJENIH PARTNERK, spletno podporo in varen prostor za ženske z velikimi sanjami in pogumom, da jim sledijo.

KROG PREBUJENIH PARTNERK je princip kreiranja svojega življenja iz ženske energije ob sprejemanju podpore in inspiraciji drugih spletnih prijateljic. Tvoj lasten, edinstven uspeh lahko dosežeš s spreminjanjem omejujočih prepričanj, krepitvijo intuicije in z izbranimi metodami, vajami ter predavanji, ki jih bomo imele znotraj našega spletnega kroga.

Zagotavljam ti, da tudi TI z vztrajno vadbo kreiranja iz ženske enrgije,

lahko postaneš in dosežeš to, za kar si se rodila, da si!

 

Pridruži se spletnemu KROGU PREBUJENIH PARTNERK, ki združuje vseh 5 stebrov tvojega unikatnega uspeha in sr(e)čnega partnerskega odnosa!

Dovoli mi, da ti na tej točki predstavim spletno članstvo KROG PREBUJENIH PARTNERK z Mileno Mili Špindler, Msc.

Krog Prebujenih Partnerk je spletna družina oz. članstvo, ki temelji na tedenskih srečanjih in vztrajnosti pri vajah. Spletno članstvo je ustvarjeno z namenom, da dobiš podporo, inspiracijo in orodja, ki jih potrebuješ, da tudi v praksi zaživiš življenje, ki si ga srčno želiš.

Srečanja bodo potekala v zaprti FB Skupini KROG PREBUJENIH PARTNERK! 

Naš  online dan bo torek ob 20:00. 

Začnemo v torek, 06.09.22.

Nato nadaljujemo ob torkih:

 • 1 x mesečno  “PRESEŽI SVOJ IZZIV” – coaching uro z Mileno – v kateri vam pomagam narediti korak naprej, točno tam, kjer imate v tekočem tednu konkreten izziv v svojem življenju ali poslu To izgleda tako, da se povežemo preko Zooma in se “pogovarjamo”. S coaching ali drugimi tehnikami presežete vaša omejujoča prepričanja in oviro, ki vas drži na mestu. 
 • 1x mesečno “VAJA DELA MOJSTRICO” – video posnetek tehnike ali vaje za krepitev stika s seboj ali partnerstva.
 • 1x mesečno “MOJSTRICA PRAKSE” –  Izmenjava, en mesec bom v živo online  odgovorjala na vaša vprašanja in en mesec bomo skupaj vadile pridobljene tehnike.
 • 1x mesečno “MEDITACIJA ZA POVEZANOST S SEBOJ” –  Mp3 posnetek
 • 1x na dva meseca “NOV POGLED” predavanje, ( v živo ali posnetek ali gost) na katerem dobite nova znanja in orodja, ki jih v naslednjem mesecu uvajamo v prakso. Predavanja so v večini usmerjena v dve temi. Prva je krepitev ljubezni do sebe in druga razumevanje moških in srčna komunikacija v partnerskih odnosih.

Tedensko bom na FB delila tudi objave, vezane na “MISIJO TEDNA” oz. izziv, ki ga bomo opravile v tistem tednu. V Krogu sem seveda tudi sama, kar pomeni, da z vami delam izzive in korake naprej. Sem učiteljica in učenka hkrati!  

Izjemno, izjemno sem navdušena, da te lahko končno povabim v spletno članstvo KROG PREBUJENIH PARTNERK z Mileno Mili Špindler, Msc. 

Torej, SRČNO VABLJENA!

Pridružiš se mi lahko na tri načine:

MESEČNA investicija

Namesto 176€

samo 88€/mes

POLLETNA investicija

Investicija 5 mesecev,
dobiš 6 mesecev

 440€ enkratno plačilo

Ne zamudi priložnosti!

TOKRAT imam prav posebno čast in veselje, da te lahko KOT USTANOVITVENO ČLANICO povabim v KROG PREBUJENIH PARTNERK. Tako bo tvoja investicija ostala nespremenjena za vedno oz. dokler se ne odločiš izstopiti iz kroga. 

Tokrat je investicija znižana za 44 % redne investicije, ker smo se znašli v zanimvem obdobju. 

Vrata spletnega članstva “KROG PREBUJENIH PARTNERK” se odpirajo 4-5 krat letno, kar pomeni, da so vstopi in izstopi možni le takrat. Ko se odločiš za članstvo, je najkrajša doba pridružitve 6 mesecev.

Poleg rednega članstva, ti kot ustanovitveni članici, podarim kar 3 top darila.

DARILO 1

5–tedenski online program:
"V intimno partnerstvo" v vrednosti 963€
z dostopom 6 mesecev

DARILO 2

7-tedenski online program:
" Zmenek z dušo" v vrednosti 499€
z dostopom 6 mesecev

DARILO 3

1X Delavnica v živo 3H (24.09.22),
 tokrat izjemoma za ustanovitvene članice
v vrednosti 299€

Zdaj je čas, da si daš priložnost in se odločiš zase ter stopiš v KROG PREBUJENIH PARTNERK, da nikoli, nikoli  več ne boš sama na poti življenja ali z izzivi v odnosih.

Ob podpori in z vztrajnimi koraki, boš:

 • Rekla sebi DA 70% pogosteje, kot to storiš danes.
 • Samozavestno postavila meje otrokom, partnerju, staršem in šefom.
 • Začela komunicirati tako, da boš slišana, podprta in upoštevana.
 • Z lahkoto zahtevala povišico in jo tudi sprejela.
 • Uživala v svojem telesu in se počutila privlačno, ne glede na trenutno postavo.
 • V sebi našla pogum in moč, da stopiš na naslednji nivo in na pot svojih srčnih sanj.
 • Osvojila novo najljubšo navado in si vzela 1 uro na dan samo zase, brez slabe vesti.
 • Prenehala jesti čips in čokolado in se raje soočila s svojim čustvenim izzivom ter takoj našla pot ven.
 • Družinske in partnerske konflikte boš reševala na umirjen način.
 • Zmanjšala kričanje na svoje otroke za 80% in okrepila pohvale ter njihovo dobro sampodobo.
 • Neomajno boš zaupala v svoje odločitve in jim sledila ne glede na mnenje okolice.
 • Sledila svojim sanjam – to bo postala prioriteta št. 1 v tvojem življenju.

DRAGA DAMA, SKRAJNI ČAS JE, DA STOPIŠ NA POT LJUBEZNI DO SEBE.

In na tej poti bomo s teboj vse prijateljice iz KROGA PREBUJENIH PARTNERK!

 

PRIDRUŽI SE NAM ZDAJ!

 

KER 100% VEM O TEBI TUDI TO, DA SI ČUDOVITA IN IZJEMNA ŽENSKA, TI PONUJAM ROKO V KROGU PREBUJENIH PARTNERK!

 

Prijaviš se na email: pisi@milenaspindler.com 

Ker želim osebno spoznati vsako spletno prijateljico mi pošlji mail na pisi@milenaspindler.com ali v zasebno sporočilo na FB messenger z zadevo:  #KROGPREBUJENIHPARTNERK, da se dogovoriva za 15 – minuto online srečanje!

Verjame vate in v tvoje sanje!

Srčni Objem,

Milena

Prijavi se na dogodek:  • Moj izziv je bil na partnerskem področju. Dejansko, pa sem se v startu odločila za delavnico, ker sem v tistem času razmišljala o svojem podjetju in v istem času sem dobila Milenin e-mail z naslovom Prebujena ženska. Naslov je seveda sovpadal z mojim ozaveščanjem, zato sem ga vzela kot “to je to”.Moj največji preboj na programu ali aha moment je bil, ko sem čez postopek dobila odgovor kaj moram spremeniti za preboj oz. v katero smer moram iti. Prav tako sem dobila ogromno potrditev zakaj nekatere stvari še niso speljane in da sem na pravm mestu ob pravem trenutku. Že to je velikokrat dovolj, da v življenju nadaljujemo naprej in ne obstojimo. Rezultat je,  da sem se za partnerstvo bolj odprla, delam več vaj za žensko energijo, ker sem bila popolnoma v moški. Odšla sem na zmenek na slepo in premagala zaprtost oz. sramežljivost.

   Spoznala sem kaj si želim in da moram za korenito spremembo spremeniti okolje,kar pa se že odvija. Sicer pa sem dejansko odprla podjetje, imam svojo spletno trgovino z ženskimi čevlji. Mileno priporočam, ker ima nežen a hkrati odločen ženstveni pristop, na katere je danes veliko delovnih in prezasedenih žensk pozabilo.  Milena pomaga prebuditi nežen a odločen, način delovanja. Velikokrat  mislimo, ker smo močne ženske moramo ravnati trdo in jezno, da bi pokazale svojo samozavest in odločnost, kar pa je daleč od resnice. Mili to vse omili in postavi na svoje mesto!
   Svetlana
   LILLI Queen shoes
  • Imela sem izziv z mojim najstniškim sinom, ki je začel izostajati od pouka in lagati, da obiskuje izvenšolsko dejavnost, pa je v resnici ni. Za reševanje izziva sem se odločila, ker sem vedela, da moram nekaj narediti, da tako več ne gre naprej. Pričakovala sem, da če nič ne storim, bodo težave vedno večje. Ko sem bila na predstavitvi programa, mi je bila energija Milene všeč. Na brezplačni delavnici me je pritegnilo več stvari: meditacija, ples, ženska energija, cikli. In pričevanje udeleženke, da se sedaj doma vsi vrtijo okrog nje in naredijo vse, kar reče. Najbolj sem bila v programu fascinirana nad odzivom mojega najstnika, kadar sem z njim komunicirala na drugačen način, kot do sedaj. Med programom se je spremenila moja komunikacija in posledično vedenje oz. odziv mojega najstnika, novi prilivi denarja ter ugoden razplet ločitvenega postopka. Spremembo na meni je opazila tudi prijateljica, ki je rekla: “Nujno se oglasi pri meni na čaj, za vsaj dve uri, da mi malo razložiš, kaj delaš drugače.” Program priporočam zaradi brezpogojnega sprejemanja, brez sodb, mnenj in obsojanja. Milena zna reči pravo besedo ob pravem času in z njo zadane bistvo. V programu se je ustvaril tako varen prostor, da sem si upala spregovoriti o mojih osebnih stvareh. Vsako druženje je bilo tako prijetno, da kar ne bi šla domov. Zelo dobro sem se počutila. Dobila sem veliko orodij, s katerimi si  zdaj sama pomagam. Program, sošolke in orodja so v meni pustila pečat. Čas na naših srečanjih je vedno prehitro minil. Mogoče bi morala biti srečanja daljša. Mojca
   Mojca
   Zaposlena in mama štirim
  • Pred delavnico/programom sem v sebi čutila blokado in zamero do določenih oseb, a sama nisem znala iti preko tega. Nisem znala sprejeti in odpustiti. Poleg tega sem bila zelo v moški energiji in posledično težave z jajčniki. Zavedala sem se, da moram zbuditi žensko v sebi. Ker je bil naslov programa pravi ter srčna mentorica Milena, sem se odločila poizkusiti. Največji preboj je bil, ko sem sprejela dejstvo, da sem jaz v redu in da stvari, ki so mi jih govorili drugi niso bile mišljene meni, temveč so bile njihove potlačene zamere, jeze ali pa vklopljeni filtri.  Sprejeti dejstvo, da ti ljudje niso želeli slabo, temveč jih je vodil njihov program blokad, je bilo zame izredno osvobajajoče.  Pred programom sva si bila s šefom non stop nekaj v laseh. Sedaj je stvar čisto druga. Sodelujeva brez borb. Dobila sem tudi poslovno nagrado za svoj trud.Oprostila sem ogromno osebam in počutim se svobodna kot ptiček.     Milena, dejansko zaceli ženska srca in rane, ki so nastale na poti do danes. Zna pripraviti človeka, da se prepusti in s tvojo pomočjo poišče, kje v preteklosti je nastala blokada, se z njo sooči in jo odpravi. Žensko, pa naj bo še tako toga, zna pripraviti do tega, da se sprosti, da postane mehka in ženstvena. Pri njej se dejansko čuti, da dela za dobrobit človeka in ne za denar. Celoten program mi je bil fantastičen. Priporočam ga predvsem zato, ker  nas v današnjem svetu situacije silijo v to, da smo ženske čisto preveč ujete v moški energiji. Ženske smo res pozabile na svojo ženstvenost, na nežnost in mehkobo. Ne dovolimo si sprejeti pomoči, še manj zaprositi zanjo, ne dovolimo si biti “krhke” in se pustiti crkljati. Ženske se sploh ne zavedamo, da so moški na svetu za to, da nas osrečujejo in da nam strežejo. Pretiran feminizem nas je pripeljal do tega, da smo dejansko v celoti prevzele vlogo moža. Možem zato ne preostane drugega, da se nam prilagodijo s tem, da se postavijo v žensko energijo… na koncu pa nastane cel kaos. Oba sta tam nekje vmes, nihče ni zadovoljen ne s seboj, ne s partnerjem. In ta program stvari postavi v pravo perspektivo in pripelje zadovoljstvo v odnose nazaj.
   Katja P.
   Mama, partnerka in poslovna ženska
  • Moj izziv je bil, da sem vstopala v nov poslovni model in zaradi ponavljajočih se slabih izkušenj sem nenehno dvomilla vase. Zato nisem napredovala, moje težavno finančno stanje pa je imeli velik in slab vpliv tudi na moje odnose v družini. Za reševanje izziva sem se odločila, ker sem imela vsega dovolj. Neprespanih noči, stisk, predvsem pa tega, kako sta otroka gledala moja nihanja v razpoloženju. Mileno sem izbrala po priporočilu Vesne Hrovat, kateri sem zelo hvaležna za to. Končna odločitev za delo z Mileno je padla na brezplačni delavnici v Mariboru, ko je iskreno, a nežno, brez obsojanja in obžalovanja delila z nami del svoje zgodbe, ki je privedla do spremembe pri njej. Prebojev je bilo veliko tekom procesa online coachinga.Največji  je bil, ko sem ugotovila, da sem preveč časa razmišljalala o trenutni situaciji in nisem videla, kako uspešna sem dejansko bila v preteklosti. Drugi velik preboj pa je bil, ko sem vsakič znova ugotavljala, da je s pomočjo Milene in pravih orodji, ki sem jih pridobila v coachingu, vse dosti bolj preprosto. Tako se zdaj hitreje umirim. Ne tlačim več svojih čustev. Mirno spim. Bolj mirna sem čez dan. Ne zmrznem več pred odločitvami. Vstajam  ob uri, o kateri sem ves čas govorila, da bi bila moja idealna ura za vstajanje. Bolj spočita sem. Včasih grem na uro in pol dolg sprehod brez slabe vesti. Moja desetletna hčerka pravi, da sem bolj mirna. Večkrat se nasloni name. Pravi tudi, da sem otročja, na kar sem zelo ponosna, ker sem bila prej večino časa napeta. S partnerjem se pogovarjava – tudi o čisto vsakdanjih mimogrede rečeh, ker prej se nisva pogovarjala. Mileno priporočam, ker  me je sprejela in me ves čas bodrila – na način, da mi je bilo jasno, da ji je mar.Ni obsojala in pametovala, ampak  poslušala. Premore veliko znanja in različnih tehnik in razume da rabim čas, da ugotovim, kaj je prav zame..Ne obsoja, zelo nežna je in ob njej sem imela konstanten občutek varnosti in neizmerne podpore. Najbolj mi je bila všeč Milenina sproščenost; in to, da nikoli ni bilo fiksnega scenarija, po katerem bi delali, ampak je vsakokrat skozi najin pogovor izluščila, kje v življenj sem se zataknila in mi pomagala rešiti moj takratni največji izziv. Program priporočam ker sem skozi ta 8-tedenski program našla svojo vrednost; svojo bit, ker sem se naučila znova pogovarjati sama s sabo in poslušati svoj notranji glas. Po delu z Mileno je moje življenje lažje in za skoraj vsak izziv hitreje najdem orodje / tehniko, kako predelati in iti dalje. Hvaležna. Priporočam ga  tudi zato, ker vse poteka  dobro na daljavo in mi je prihranila kilometre in čas.
   Melita Gaber
   Podjetnica
  • Želela sem spremeniti navado, da se nenehno borim in tekmujem v življenju. To  so se mi je neprestano ponavljalo. Preizkušala sem različne metode in tehnike, a vedno brez trajnega uspeha. Še sreča, da sem spoznala Milenin program za ženske. Z njeno pomočjo sem spoznala prave ovire, ki so me ovirale pri napredovanju in uspehu. Moj izziv je bil posledica globoko zasidranih negativnih dogodkov, ki so se mi zgodili v preteklosti za katere nisem vedela, da imajo še zmeraj vplivajo name. Nisem se mogla načuditi občutkom, ki so me preplavljali, ko sva z Mileninim energetskim coachingom topili ujete občutke. Že na prvem srečanju sem občutila veliko olajšanje in oblila me je sunkovita pozitivna energija. Danes mirno in odločno s svojo trdnostjo sprejemam situacije in ne rabim več tekmovati ali se boriti.  Sklenila sem več doživljenskih poslovnih pogodb. Odnos z najstniki in možem danes opišem z besedami: ” Vsi se vrtijo okoli mene.” Včasih sta najstnika jezno in glasno loputala z vrati, mož pa je imel druge obveznosti.Danes smo veliko skupaj. Zato sporočam  tebi draga ženska : “Ne si dovoliti, da boš, tako kot jaz leta in leta sprejemala svojo odločitev, da narediš nekaj zase.” Srčno rada bi ti svetovala, da je ravno sedaj pravi čas, da se odločiš zase in izkoristiš ponujeno priložnost ter se odločiš za Milenine programe ter zaživiš lahkotno in igrivo življenje. Vem, da je sedaj  čas, da tudi ti prideš stvari do dna.
   Vesna Hrovat
   Izumiteljica, podjetnica in poslovna coachinja
  • Če iščeš coachinjo, ki verjame vate, te bodri in poskrbi, da narediš prve korake, na poti k uresničevanju svojih sanj, potem je Milena Spindler prava coachinja zate. Besede kot so: “ne morem”, “ne znam”, “bom jutri”, bodo postale le še oddaljen spomin. Milena ti pomaga z nasveti, postavlja vprašanja s katerimi se vrata umika zaprejo in ostane samo še vprašanje, na kakšen način boš uresničil svojo idejo/sanje. Sam sem že kar nekaj let imel idejo o skripti »Kako stopiti v svet odraslih« in o delavnicah za boljše vodenje sodelavcev, vendar sta obe ideji imeli stalno domovanje v moji glavi. Po srečanjih z Mileno, sta se obe »čudežno« prelevili v resničnost. V juniju 2019 sem obe predstavil svetu. Torej, če iščeš coachinjo, ki zna poslušati, postavljati dobra vprašanja, ki te vlečejo naprej k uresničevanju ciljev, ter verjame vate bolj, kot vase verjameš sam, potem je Milena prava zate.  
   Tomaž Polšak
   Coach, project leader, predavatelj
  • Milena mi je s  svojo energijo in  pozitivnostjo, na lahkoten, poseben način odprla širši pogled na eno težavo v službi, s katero sem se soočila v zadnjem letu.  Po vsaki uri z Mileno, sem šla takoj v akcijo, saj me je s svojo razlago znala motivirati. Moje življenje je postalo bolj razigrano :). Hvala Milena!
   Shpresa Rupar
  • Več let sem imela osebne težave, ki so se v mojem življenju pojavljale v različnih oblikah. Bila sem pogosto nezadovoljna s sabo v osebnem in poslovnem življenju. Soočala sem se z občutki manjvrednosti, nezadostnosti in brezvoljnosti.Težave so se vedno znova in znova ponavljale in  nisem jih uspela sama rešiti. Zato sem se odločila, da moram v svojem življenju zares nekaj spremeniti in poiskati pomoč. Za Mileno mi je povedala prijateljica, katere mnenju zaupam, zato sem izbrala njen program. V tem programu sem veliko novega izvedela in predvsem dobila nov pogled na svoje osebne izzive. Sedaj poznam precej načinov in tehnik, s katerimi si lahko pomagam ob vsakodnevnih in tudi večjih izzivih, kar je vsekakor veliko vredno. Zavedam se, da svoje osebne težave lahko obvladam in se sama odločim, kako bom kreirala svoje življenje. Menim, da se je moja investicija v ta program vsekakor že povrnila, saj finančni vložek glede na dobljeno znanje res ni bil prevelik. Milena ima veliko znanja in izkušenj, ki jih zna na neposredni način podajati naprej. Svoje programe zna domiselno načrtovati in dobro pripraviti. Pri izvedbi je sproščena, naravna in dobro povezana s skupino, kar je gotovo zelo pomembno. Najpomembneje pa je, da ima pretanjen občutek za vodenje meditacije, s čimer omogoči popolno sprostitev in pretok energije. Na delavnicah smo izvajali številne vaje, pri katerih sem se na različne načine soočala s svojim izzivom: s pomočjo pogovora, pisanja, ”sedenja s čustvi”, meditacije, itd. Ob tem sem svoje težave dejansko začutila in jih nekajkrat uspela tudi ”odčutiti”. Ob preboju sem začutila, kako se je moje telo sprostilo in se osvobodilo, potem pa napolnilo z novo energijo. Ta program bi priporočila zato, ker je zelo primeren za današnje čase, v katerih pogosto hitimo, smo pod stresom in ciljno usmerjeni ter se ne zavedamo danega trenutka. Še posebej všeč mi je bilo, da smo se povezali kot skupina in da so bile delavnice sproščene ter prijetne.
   Eva
  • Na brezplačno predstvavitev sem prišla na slepo. Zakaj ne bi poskusila nečesa novega? Po delavnici se mi je zdelo, da bi mi program lahko koristil in odprl nova obzorja. Predvsem pa sem v Mileni začutila človeka, ki mu lahko zaupam. Želela sem spoznati meditacijo, da bi jo uporabila v stresnih situacijah v službi in da bi doma znala biti tukaj in zdaj. Moj cilj je bil vpeljava meditacije in umirjanja v vsak dan, ko to potrebujem. Iz nič sem prišla na meditiranje vsaj enkrat na teden, najbolj pa sem vesela, ko se mi uspe ustaviti čez dan in narediti kako kratko vajo. Mileno priporočam, ker je predana, odprta, prilagodljiva in sprejemajoča. Ženska skupina je bila na trenutke zelo intimna, zato je dobro, da se vzpostavi varen prostor in Milena to zna. Program priporočam, ker je res praktično in uporabno naravnan. Še posebej mi je bilo všeč sproščeno vzdušje in osebni stik v majhni skupini. Posnetki vaj in meditacij so krasni, ker jih lahko vzamem s seboj in vadim, dokler mi meditiranje ne postane nova navada. Super je tudi, ker Milena deli svoje čisto človeške prigode z nami in odkrito pove, kako je reagirala v določeni situaciji ter kaj je bil njen izziv.
   Mateja
  • V času, ko se lotevam najdrznejšega projekta mojega življenja, sem se znašla v slepi ulici. Nisem vedela kako naprej. Vsa kreativnost je izginila in res sem se počutila brez izhoda. S pomočjo Milene in njenim coachingom ter kreativnim pridihom in vso njeno pozitivno energijo sem dobila rešitev in motivacijo v 3 dneh! Neverjetno! Iz srca hvala !! Občutek je preprosto magičen.
   Sara Škorjanc
  • Navječjo spremembo vidim v tem, da sem se naučila kako sprostiti telo, ko me zagrabi migrena. In kako staliti bolečino v prsih, da ne tišči več, ko sem v stresu. Odkar  sem hodila k Mileni, sva z možem  poglobila odnos. Boljše se razumeva daljša obdobja. Ponosna sem, da ne kričim več na otroke. Morda 1x na 14 dni, prej je bilo 3 x na dan. Po več letih sem si spet nalakirala nohte in si oblekla krilo. Hvala
   Simona H.
  • Poslušala sem tvojo meditacijo. Je pravo zdravilo. Imaš izjemen glas. Posredovala sem jo tudi kolegici, ki je bila tri tedne v «burnoutu». Takoj, drugo jutro je čutila več kot 50 procentno izboljšanje. Spala je kot ubita in lahko je odšla v službo. Je zelo izčrpana in ta meditacija ji zelo pomaga. Tvoje vodene meditacije so krasna opora za ljudi, ki še ne znajo meditirat in se jim malo pomaga, da sprevidijo kaj meditacija sploh zmore. Lp
   Mirjam.G.
  • V program sem prišla z namenom umiriti svoje misli in se bolj povezati sama s sabo. To mi je tekom programa vsekakor uspelo, s tem ko sem se naučila prestavit iz moške v žensko energijo. Slednje mi je omogočilo, da sem bolj prisotna v trenutku, hkrati pa še bolj odprlo pot kreativnosti (dotok novih idej), kar se je pri delu odrazilo kot večja učinkovitost in bolj kvalitetno opravljene naloge. Prav tako sem v delo vpeljala več igrivosti, s tem pa so stvari veliko bolj tekle, brez da bi za to bil potreben napor.

   Milena je sproščena, pozitivna, iskrena, nasmejana in dostopna predavateljica, ki zna na zelo nežen, mehak način človeka peljati skozi obremenjujoča občutja in tako pomaga ustvarjati ravnovesje znotraj nas. Ob njej se vedno počutim zelo varno izrazit strahove, omejitve, izzive, s katerimi se soočam.

   Najboljši del delavnice je bilo veliko praktičnega dela. Enostavne, a hkrati zelo učinkovite vaje sem/bom z veseljem izvajala tudi izven okvira skupine. Menim, da je program  primeren za vsakogar, predvsem zato, ker da praktično znanje za lažje soočanje z vsakdanjimi situacijami.

   Milena vedno poskrbi, da se vsi počutimo dobrodošle, sprejete, hkrati pa nas s svojo nalezljivo razigranostjo navdahne in vzpodbuja, da naredimo korak izven svoje cone udobja. Pozitivne spremembe in rezultati, opazni tudi na področjih, kjer jih sploh nisem pričakovala, daleč presegajo finančni vložek v moje boljše počutje. Zelo sem hvaležna, da smo lahko skupaj ustvarjale še bolj nasmejan danes in jutri 🙂

   Z ljubeznijo,

   Andreja Senegačnik

   Andreja Senegačnik
  • Milena je sonce in radost na dveh nogah. Njena bit izžareva na vsakem koraku skozi iskrice v očeh in razigran nasmeh. Njene delavnice so vedno nekaj posebnega ravno zato, ker je tako pristna, spontana in iskrena. S svojo mehkobo in milino zlahka vzpostavi okolje, v katerem se lahko s polnim zaupanjem prepustiš vodenju skozi meditacijo.
   Poleg sprostitve in boljšega počutja so njene delavnice in meditacije neprecenljive predvsem zato, ker me zna pripeljati v trenutek, kjer se povežem s svojim bistvom, in kjer lahko povsem varno sprejmem, odčutim in spustim še tako težko bolečino. Toplo priporočam vsakomur, ki si želi obogatiti svoje življenje!
   Andreja S.
  • Lahko sem se popolnoma sprostila, to mi ne uspe vedno.Tako dobro se že dolgo nisem počutila.Kako prijeten je tvoj glas, te popelje v globine in nazaj.
   Anonima udeleženka meditacije
  • Preden sva z Mileno začeli s terapijo, sem videz svojega telesa dojemala kot nekaj neprivlačnega, nekaj kar ni vredno pozornosti…Že samo negovanje telesa mi ni prinašalo prav nobenega  prijetnega občutka, kaj šele tuj dotik. Ker vzrokov, ki so to povzročili nisem znala sama predelat, mi je telo začelo podarjati  stiske in bolečine. Z Milenino  neverjetno nežno energijo in pristopom, ko te vodi skozi proces, sem počasi začela sebe sprejemat, kot  čuteče živo bitje, ki lahko čuti tudi kaj drugačnega ,lepšega in svoje telo dojemat spoštljivo in hvaležno, ker me vodi skozi take in drugačne življenske izzive. Čeprav ga krasijo krčne žile in malce preveč mehkih oblog,   je to moje  in samo moje telo, do katerega sem končno začutila tisto  ljubezen, ki si jo zasluži. Jaz se v njem  končno dobro počutim in samo to je pomembno.
   Mihaela J.
  • Waaw, to pa je nova izkušnja! Prav res čutiš, kako energija teče po telesu. In moji podplati so sedaj čisto vroči. Ko sem prišla sem, so bili povsem mrzli. Hvala, Milena
   Anonima udeleženka meditacije
  • Prej sem verjela, da moram vse narediti za druge in se počutila krivo, da sem sploh pomislila, da rabim čas zase. Milena me je naučila, da rečem sebi, da. Čisto prav je, da daš čas sebi in da se lahko ukvarjam s samorazvojem. In zdaj se.
   Anonimna učiteljica
  • Milena, samo, da ti povem moj odziv. Zjutraj, ko sem se zbudil. Mi je skozi glavo švignila misel, da je življenje lepo. Tako živ je bil ta trenutek…..to se mi no še nikoli ni zgodilo…..vauuuu. Moja izkušnja je bila zelo energijska. Zgodili so se premiki v meni, spremembe, počutje, zavedanje. Bolj miren sem in vse mi je lažje narediti. Prej se mi ni dalo.
   Salmir
  • Prvič v živjenju sem začutila hvaležnost do svojega telesa in to že na prvem srečanju.Neprecenjivo. Zdaj sem tudi popolnoma OK s tem, da si vzamem čas zase. Sebe vidim drugače, podarim si ljubezen. Ko grem plavat, čutim polno prisotnost vode, kako se dotika moje kože. In sama sebi sem kupila vrtnico. Hvala,Milena
   Anonimna

  Comments are closed.