Dogodek: Meditacija v “Živo”
04/28/2018
“TA pogled”
07/28/2018

Dogodek v “Živo” – Delavnica: Prebudi razigranost in jo Zaživi

Pozdravljen razigran človek!

Ker je tudi bila prejšnja delavnica “razprodana” in polno zasedena, sem se odločila za zadnjo “pred-poletno” izvedbo delavnice: »Prebudi razigranost in jo Zaživi« – in tokrat Brezplačno!!!

Si za neponovljivo in eksluzivno delavnico, kjer se bodo prepletala različna čustva, učenja in izkustva? Bi si želel dobiti uporabne predloge za prebujanje igrivosti, radovednosti in razreševanje konfiktov tako tistih notranjih kot zunanjih?

Pridruži se nam, v četrtek 17.05.2018 ob 17.30, v prostorih Društva Tibis na 3 – urni brezplačni delavnici:  »Prebudi razigranost in jo Zaživi«

Na delavnci bomo podrobno pogledali, kako lahko s pomočjo tehnike razreševanja konfiktov spremeniš svoje odnose, v prvi vrsti seveda, odnos do sebe. Dobil boš izkušnje in tehnike, s katerimi boš lahko v svoje življenje vnesel več igrivosti, sproščenosti in hkrati usmerjenosti ter jasnosti.

Delavnica je namenjenaja vsem, ki se čutite pod stresom, ki želite odkriti razigranost in radovednost v sebi in ste pripravljeni sebe doživeti na nov način ter pridobljene izkušnje tudi vpeljati v svoje življenje. Kaj bomo počeli?

  • Spoznali in izvedli bomo tehniko za razreševanje notranjih konfliktov.
  • Izkusili  moč vizualizacije.
  • Spoznali 3 ključe, ki vodijo do razigranosti.
  • Ubesedili konkretne predloge, da zaživiš  razigranost.
  • Ter se dobesedno igrali in sproščali.

Predvsem pa, se spet veselili živeti v svojem telesu. Še nekaj, ker je ples na našem planetu prisoten že tisočletja, si ga bomo privoščili tudi mi. A tokrat malo drugače. Kako? To zaenkrat ostane skrivnost.

Delavnica je pretežno izkustvena in razigrano jo bom vodila Milena Špindler. Sem voditeljica meditacij, angelska terapevtka in uporabljam znanja NLP Mojstra Praktika in Coach-a. Med drugim, pa sem tudi magistrirala iz ekonomije turizma in okoljstva. Ker se rada igram s sestavinami, ki na prvi pogled ne gredo skupaj, sem za tokratno delavnico spojila razreševanje konfliktov, igrivost in ples.  Enkratno in neponovljivo bo.

Srčno vabljeni!

Milena

Prostovoljni prispevki, so dobrodošli!

Prosta mesta se omejena, zato prijave sprejemam na email: pisi@milenaspindler.com.

Pridruži se nam in pridobi izkušnjo, ki te bo zabavala, vse do začetka poletnih dni.

Potek delavnice, ki se bo odvijala 17.05.2018 od 17.30h do 20.45h, v prostorih Društva Tibis, Cesta Dolomitskega odreda 10c, Ljubljana:

  • Predstavitev
  • Meditacija z vizualizacijo
  • Tehnika razreševanja konfliktov – vaja
  • Razigranost – izkustveno
  • Zaključek

Comments are closed.